آموزش کیککیککیک پزیکیک شیره انگورکیک عصرانهکیک کافی شاپی

طرز تهیه کیک شیره انگور

کیک شیره انگور

موادلازم

 تخم مرغ 4 عدد
 شکر یک پیمانه سر خالی
 وانیل کمی

 دارچین نصف قاشق چ 
 آردگندم 2ونیم پیمانه
 روغن مایع 1/3پیمانه
بکینگ پودر 1قاشق غذاخوری
 شیره انگور 1/2 پیمانه

 اب جوش  1/2پیمانه

طرز تهیه:

فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن و گرم کنید.

تخم مرغ و شکرو روغن و وانیل ودارچین را به مدت 5 دقیقه باهمزن بزنید.

شیره و آب  را اضافه کنید و کمی هم بزنید.

آرد و بکینگ پودر را الک کنیدو به مواد اضافه کرده و هم بزنید.

کف قالب را چرب و آرد پاشی کرده و مواد را داخل قالب بریزید.

قالب را در فر به مدت یک ساعت قرار دهید.

پ. ن: می توان بجای شیره انگور از شیره خرما یا توت نیز استفاده کرد.

می توان بجای نصف قاشق چای خوری دارچین از یک قاشق چ استفاده کرد.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن