آموزش شیرینیشیرینیشیرینی خانگیشیرینی عید

آموزش شیرینی برنجی

 شیرینی برنجی

مواد لازم:

آرد برنج حریر شده ۵۰۰گرم (2 قاشق غذاخوری از آرد برنج برداشته و آرد گندم بریزید)

پودر قند حریر شده: ۱۶۰-۱۸۰گرم

روغن صاف شماره۵۰ قنادی: ۱۰۰گرم

کره به دمای محیط رسیده: ۱۰۰گرم

گلاب: یک چهارم پیمانه

زعفران ساییده شده  و دم شده : یک قاشق غذاخوری

تخم خرفه: برای تزئین

طرز تهیه:

  1. کره، پودر قند و روغن صاف را به مدت دو دقیقه با دور کند هم زن بزنید.
  2. خمیر را با دور تند همزن به مدت  ۱۰دقیقه هم زده تا مخلوط کاملا روشن٬ پوک و سبک شود.
  3.  زرده های تخم مرغ را یکی یکی اضافه کرده و به مدت یک دقیقه با دور متوسط بزنید.
  4.  گلاب را اضافه کنید.
  5. اگر میخواهید کل خمیرتان را زعفرانی کنید به همراه گلاب زعفران را هم اضافه کنید. 
  6. خمیر را با دور متوسط هم زده تا مواد کاملا یکدست شود.
  7.  آرد را کم کم روی مواد الک کنید و با دور کند هم بزنید. 
  8. آرد را طی ۴مرحله و کم کم به مواد اضافه کنید.
  9. اگر همزن معمولی دارید از مفتول خمیرزن برای مخلوط کردن آرد استفاده کنید. سپس خمیر را به مدت ۳ دقیقه  هم بزنید تا  خمیرتان یکدست شود.
  10. خمیر را چک کنید، اگر چسبنده بود یک قاشق غذاخوری سرخالی آرد برنج اضافه کنید تا به غلظت مورد نظر برسد.
  11.  خمیر را نصف کنید روی نصف آن زعفران آبکرده غلیظ ریخته و هم بزنید. امکان دارد بخاطر آبی که در زعفران هست خمیر کمی شل شود. در این حالت، یک قاشق مرباخوری آردبرنج بزنید مجدد با دور کند همزن بزنید تا یکدست شود در انتها ۳۰ثانیه با دست ورز بدید تا اگر رگه های زعفران مانده کاملا مخلوط شود. این خمیر بسرعت به روغن می افتد پس زیادتر از حد هم نزنید.
  12.  خمیر ساده و  زعفرانی را داخل کیسه فریزر گذاشته و برای ۵ ساعت داخل یخچال قرار داده، سپس کمی با دست ورز دهید تا خمیر یکدست شود.
  13.  به اندازه یک گردوی کوچک از مواد بردارید و گرد کنید.
  14.  درسینی فر کاغذ روغنی انداخته، خمیر را به فاصله یک سانت از هم بچینید و  با مهر طرح بزنید و روی آن تخم خرفه بریزید.
  15. فر را از نیم ساعت قبل با دمای ۱۶۰درجه سانتیگراد گرم کنید، سینی را در طبقه وسط فر  بمدت ۳۰ الی۴۰دقیقه قرار دهید.
  16.  بعد از پخت به هیچ عنوان به شیرینی دست نزنید. اجازه دهید تا  یکساعت در محیط بماند تا خنک شود.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن