آموزش پخت نانپخت نان در خانهنان اتریشینان با مغزی دلی کاراملنان بربرینان پارکرنان پوآچا شکلاتینان پیدهنان رمضاننان زنجبیلینان سوخارینان صبحانهنان قیفینان گل مربایینان ها

طرز تهیه نان پرتقال و شکلات+ نان رول پرتقالی

طرز تهیه نان پرتقال و شکلات+ نان رول پرتقالی

 

یکی از بهترین و خوش طعم ترین نان ها، نان پرتقال و شکلات است که به خاطر داشتن تکه های شکلات و طعم بینظیر پرتقال آن را کاملا منحصر به فرد کرده است.

در ادامه به آموزش این نان خواهیم پرداخت.


مواد لازم خمیر:

شیر ۲۴۰ گرم
کره ۵۵گرم
آرد ۴۵۰ گرم
شکر ۵۰ گرم
خمیرمایه ۲ق چای خوری
نمک یک دوم ق چای خوری
تخم مرغ یک عدد

برای فیلینگ:
کره ۱۰۰ گرم
شکر ۱۳۰ گرم( بنظر من زیاد بود و ۶۰ گرم ریختم)
رنده پوست دو عدد پرتقال
شکلات تلخ خرد شده ۱۰۰ گرم
دارچین و هل اختیاری
مغز گردو و پسته به دلخواه

برای گلیز:
پودر قند ۵۰ گرم
پنیر خامه ای یا ماسکارپونه ۵۰ گرم
رنده پوست پرتقال یک دوم ق چ
عصاره وانیل یک دوم ق چ
آب پرتقال تازه ۳ق غ

برای تهیه خمیر، کره و شیر را روی حرارت بزارید تا کره آب شود.

اجازه دهید دمای شیر پایین بیاید تا حدی که انگشت تحمل دما را داشته باشد.

آرد و شکر و خمیرمایه و نمک را با هم مخلوط کنید.

تخم مرغ و مخلوط شیر و کره را اضافه کنید و کاملا ورز دهید تا خمیر صافی به دست آید.

خمیر نرم هست اما چسبندگیش زیاد نیست.

خمیر را در ظرفی گذاشته رویش را بپوشانید و دو ساعت استراحت دهید.

سپس پف خمیر را گرفته روی میزکار به اندازه ۴۵ در ۲۵ بازش کنید .

روی خمیر کره بمالید، شکر و رنده پوست پرتقال، دارچین و شکلات خرد شده بریزید .

از عرض خمیر رو رول کنید(طبق عکس)

بعد با نخ دندون رول را برش بزنید(هم ۲۰ تا برش زدم هم ۲۴تا) بستگی به اندازه رولتون داره

و داخل قالب سی در چهل که کاغذ نسوز گذاشتید بچینید.

روی خمیر را پوشانده و اجازه دهید یک ساعت استراحت کند.

روی خمیر را با زرده تخم‌مرغ و زعفران و کمی شیر یا خامه رومال کنید و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰_۳۰دقیقه قرار دهید.

برای گلیز همه ی مواد را با هم مخلوط کنید و هم بزنید و در انتها آب پرتقال رو اضافه کنید تا مایه روان شده و بتونید قیف بزنید و روی نون بریزید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن