آموزش کیککیک پزیکیک زعفرانیکیک عصرانه

آموزش کیک زعفرانی

کیک زعفرانی

مواد لازم
آرد 2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
روغن مایع 3/4 پیمانه
ماست 3/4 پیمانه
تخم مرغ 4 درشت
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
زعفران دم کرده 4 قاشق چای خوری

طرز تهیه:

  1. تخم مرغ ها را با شکر و وانیل با دور تند همزن زده تا کرم رنگ و کشدار شود.
  2. روغن و ماست و زعفران را اضافه کرده و حدود دو دقیقه دیگر بزنید.
  3.  آرد  و بکینگ پودر الک شده را  طی دو مرحله به شکل دورانی مخلوط مواد کنید
  4. مواد را در قالب ریخته و در  فر از قبل گرم شده با دمای 180 به مدت 45 دقیقه قرار دهید.

کیک زعفرانی

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن