آموزش کیک

آموزش کیک قهوه و سیب دارچینی

این کیک وانیلی مرطوب و لطیف بوده و با تکه‌هایی از سیب‌های خرد شده و دارچین پر شده و  روی آن‌ها یک کرامبل کره‌ای همراه جو و گردو قرار گرفته است.

میزان قهوه این کیک متعادل است،خیلی شیرین نیست، و یک میان وعده عالی است.

این کیک قهوه دارای سه جزء است: خمیر کیک سیب وانیلی، فیلینگ شکر دارچینی و رویه کرامبل جو دوسر  و گردو.

          

مواد لازم تاپینگ کرامبل:

 گردو  کمی برشته شده 1 پیمانه (130 گرم)

 شکر قهوه ای ½ پیمانه (100 گرم)

 جو دو سر ½ پیمانه (60 گرم)

 دارچین آسیاب شده 1 قاشق چایخوری
 نمک ½ قاشق چایخوری
 کره سرد ¼ پیمانه(56 گرم)

فیلینگ:

شکر قهوه ای 5 قاشق غذاخوری (62 گرم)
شکر  قاشق غذاخوری (62 گرم)
دارچین آسیاب شده 1 قاشق چایخوری 

کیک وانیلی سیب:

 کره 1 پیمانه(228 گرم)

 شکر دانه ریز  ¼ 1 پیمانه (250 گرم)

 تخم مرغ بزرگ 4 عدد
 عصاره وانیل 1 قاشق غذاخوری
 آرد  ⅓3 پیمانه (440 گرم)

 بیکینگ پودر2 قاشق چایخوری
 جوش شیرین1 قاشق چایخوری
 نمک 1 قاشق چایخوری

 شیر کامل 1 پیمانه (228 گرم)

 سیب متوسط، هسته گرفته، خرد شده  2 عدد (335 گرم)

 آرد 1 قاشق غذاخوری
 دارچین آسیاب شده ¼ قاشق چایخوری

 

طرزتهیه:

 

فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید.

کره نرم شده را با قلم مو روی تابه 22×33 سانتی متری بمالید. قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید، اجازه دهید کاغذ روغنی از لبه های قالب بلند شده و  کناره ها را کاملا بپوشاند. 

تاپینگ:

گردو، شکر قهوه ای، جو، دارچین و نمک را در غذاساز بریزید. 3 تا 5 دقیقه به سرعت پالس کنید تا گردو درشت خرد شود.

کره سرد را اضافه کنید. 3 تا 5 بار دیگر هم بزنید تا مخلوط شکننده شود. کنار بگذارید.

حتما از کره سرد استفاده کنید! در غیر این صورت مخلوط به صورت خمیر در می آید.

     
فیلینگ:

شکر قهوه ای، شکر و دارچین را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

 

طرز تهیه:

 کره و شکر را با هم زن بزنید تا زمانی که یکدست شود.  تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. وانیل را اضافه کنید. 

در ظرف دیگری آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید.

مخلوط آرد و شیر را به طور متناوب اضافه کنید.

با آرد شروع کنید و با آرد پایان دهید. با سرعت کم هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.

مرتب دور کاسه را با لیسک هم بزنید و به وسط ظرف منتقل کنید.

سیب های خرد شده را با دارچین و 1 قاشق غذاخوری آرد بریزید. سیب ها را در خمیر کیک بریزید.

نیمی از خمیر کیک را در قالب ریخته، شکر دارچینی را روی تمام خمیر کیک بپاشید. نیمی از باقیمانده خمیر کیک را روی آن بریزید. با دقت در یک لایه یکنواخت پخش کنید.

رویه کرامبل را روی تمام خمیر کیک بپاشید.

به مدت 45 تا 50 دقیقه در فر قرار داده تا بپزد.

کیک را حداقل 15 تا 20 دقیقه در قالب نگه دارید تا خنک شود.

نحوه برشته کردن گردو:

گردو را داخل قالب ریخته و به مدت 8 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گرادقرار دهید تا کمی برشته شوند.  هر از گاهی گردو ها را هم بزنید تا حرارت یکنواخت پخش شود.

به جای گردو می توان از بادام و فندق استفاده کرد.

کیک را می توان به مدت دو روز در دمای اتاق در ظرف دربسته نگهداری کرد.
برای نگهداری طولانی تر، تا پنج روز در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن