کاپ کیک

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی مغزدار خوشمزه با مغزی کارامل

 

کاپ کیک شکلاتی  یکی از بهترین کاپ کیک های پر طرفدار است که می توان آن را با مغزی جات مختلف پرکرد. مغزی جاتی مانند دلی کارامل، گاناش، انواع کرمفیل ها و سس های شکلاتی متنوع. در زیر یکی از بهترین کاپ کیک های شکلاتی مغزدار که دارای بافتی فوق العاده است را می بینید.

 

مواد لازم کاپ کیک شکلاتی

 تخم مرغ 2 عدد
شکر قهوه ای 90 گرم 
 وانیل مایع 1 قاشق غذاخوری
روغن 50 میلی لیتر
 کره 25 گرم
 خامه (30 درصد چربی) 100 گرم
پودر کاکائو 25 گرم
نشاسته ذرت ۲۵ گرم
آرد   100 گرم 
 بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
 نمک یک پنس
 شکلات تیره (یا شیری) 70 گرم
شکلات چیپسی به اندازه لازم

 سس کارامل 

شکر  160 گرم
 خامه صبحانه (30 درصد چربی) 200 گرم
کره  50 گرم

طرز تهیه  سس کارامل 

 روز قبل  سس کارامل را آماده کنید.

در یک قابلمه  شکر را بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر آب شده و رنگ آن کهربایی شود. دقت کنید شکر را هم نزنید فقط گاهی قابلمه را بچرخانید.

در همین حین خامه را گرم کنید.

کارامل را از روی حرارت  برداشته و  خامه را کم کم  روی شکر کارامل شده بریزید.

کارامل سفت می شود، نگران نباشید کاملا طبیعی است.

قابلمه را مجدد روی حرارت ملایم گذاشته، تا کارامل کاملا حل شود.
سپس باز قابلمه را از روی حرارت برداشته ، کره را اضافه کنید.

اجازه دهید سس کاراملی خنک شود سپس به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید.

بعد از آن کارامل را با دست به صورت گرد(اندازه گردو) دراورید و روی کاغذ روغنی قرار داده و به مدت 24 ساعت در فریزر قرار دهید.

کاپ کیک شکلاتی

در روز دوم تخم مرغ ها را با شکر هم بزنید تا حجم آن دو برابر شود.

خامه، روغن، کره ذوب شده و نمک را اضافه کنید.

آرد را با نشاسته ذرت و بیکینگ پودر و همچنین کاکائو الک کنید.

مخلوط ارد را کم کم به مایه اضافه کرده و مخلوط کنید.

شکلات را خرد کرده و با مواد آماده مخلوط کنید.

فر  را با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید.

کپسول ها را در قالب های مافین بچینید.

نصف کپسول را مایه ریخته و یک توپ کاراملی یخ زده را داخل آن بگذارید.

بقیه مایه را تا لبه بریزید و  روی آن شکلات چیپسی بریزید.

در فر با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 25 دقیقه بپزید.

 

 

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن