بیسکوئیت هاشیرینی
طرز تهیه بیسکوئیت برگ های پاییزی”مخصوص شب یلدا”
بیسکوئیت برگ های پاییزی
کره نرم شده 200 گرم
پودر شکر 100 گرم
تخم مرغ درشت 1 عدد
وانیل 1 چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری سر خالی
آرد حدود 350 گرم
رنگ ژله ای قرمز و سبز و زرد و نارنجی
طرز تهیه:
- کره نرم شده و پودر شکر را با همزن زده تا شکر به خورد کره برود.
- تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم.
- آرد و بکینگ پود الک شده را کم کم به مواد اضافه کرده و با لیسک هم زده،سپس با نوک انگشتان خمیر را جمع کنید و داخل نایلون گذاشته،به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.
- خمیر را روی نایلون بصورت یک دایره باز کرده و به 5 قسمت تقسیم کنید، 4 قسمت را به رنگهای سبز و زرد و نارنجی و قرمز در بیاورید و قسمت پنجم را بدون رنگ بگذارید،برای ترکیب خمیر با رنگ فقط از نوک انگشتان استفاده کنید و زیاد ورز ندهید.
- بهتراست بعد از رنگ آمیزی خمیر ها دوباره در نایلون قرار گرفته و 10 دقیقه داخل یخچال استراحت کند تا روغن نیوفتد.
- از خمیر ها گلوله های کوچک هم اندازه گردو درست کرده و بطور نا منظم با کمی فاصله کنار هم بچینید (دقت کنید رنگهای شبیه هم کنار هم قرار نگرفته و اندازه گلوله ها نا مساوی باشد)
- روی گلوله های خمیر یک نایلون قرار داده و باوردنه به قطر 3 میلی متر باز کنید،
- به کمک کاتر برگ،خمیر را قالب بزنید و با فاصله داخل سینی حاوی کاغذ روغنی بچینید.
- باقیمانده خمیر را بدون مخلوط کردن کنار هم گذاشته و کمی از اطراف فشرده کنید و دوباره وردنه کشیده و قالب بزنید.
- برگ ها را در فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه به مدت تقریبی 8 دقیقه بپزید.
نکته: شیرینی را بیشتر از 8 دقیقه در فر قرار ندهید زیرا پخت زیاد باعث سفت شدن و تغییر رنگ شیرینی ها می شود.
این بیسکوئیت نیز(بدون بکار بردن رنگ) یکی از بیسکوئیت های پایه برای تزئین با رویال آیسینگ می باشد.