بیسکوئیت هاشیرینی

طرز تهیه بیسکوئیت برگ های پاییزی”مخصوص شب یلدا”

 

بیسکوئیت برگ های پاییزی
کره نرم شده 200 گرم
پودر شکر 100 گرم
تخم مرغ درشت 1 عدد
وانیل 1 چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری سر خالی
آرد حدود 350 گرم
رنگ ژله ای قرمز و سبز و زرد و نارنجی
طرز تهیه:

  1. کره نرم شده و پودر شکر را با همزن  زده تا شکر به خورد کره برود.
  2.  تخم مرغ و وانیل  را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم.
  3.  آرد و بکینگ پود الک شده را کم کم به مواد اضافه کرده  و با لیسک هم زده،سپس با نوک انگشتان خمیر  را جمع کنید و داخل نایلون گذاشته،به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.
  4. خمیر را روی نایلون بصورت یک دایره باز کرده و به 5 قسمت تقسیم کنید، 4 قسمت را به رنگهای سبز و زرد و نارنجی و قرمز در بیاورید و قسمت پنجم را بدون رنگ بگذارید،برای ترکیب خمیر با رنگ فقط از نوک انگشتان استفاده کنید و زیاد ورز ندهید.
  5. بهتراست بعد از رنگ آمیزی خمیر ها دوباره در نایلون قرار گرفته و 10 دقیقه داخل یخچال استراحت کند تا روغن نیوفتد.
  6.  از خمیر ها گلوله های کوچک هم اندازه گردو درست کرده و بطور نا منظم با کمی فاصله کنار هم بچینید (دقت کنید رنگهای شبیه هم کنار هم قرار نگرفته و  اندازه گلوله ها نا مساوی باشد)
  7. روی گلوله های خمیر یک نایلون قرار داده و باوردنه به قطر 3 میلی متر باز کنید،
  8. به کمک کاتر برگ،خمیر را قالب بزنید و با فاصله داخل سینی حاوی کاغذ روغنی بچینید.
  9. باقیمانده خمیر را بدون مخلوط کردن کنار هم گذاشته و کمی از اطراف فشرده کنید و دوباره وردنه کشیده و قالب بزنید.
  10.  برگ ها را در فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه به مدت تقریبی 8 دقیقه بپزید.

نکته: شیرینی را بیشتر از 8 دقیقه در فر قرار ندهید زیرا پخت زیاد باعث سفت شدن و تغییر رنگ شیرینی ها می شود.

 این بیسکوئیت نیز(بدون بکار بردن رنگ) یکی از بیسکوئیت های پایه برای تزئین با  رویال آیسینگ می باشد.

         Autumn leaf biscuits

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن