آموزش رویال آیسینگآموزش شیرینیبیسکوئیت هاشیرینیشیرینی زنجبیلی

طرز تهیه شیرینی زنجبیلی

شیرینی زنجبیلی

مواد لازم :
کره نرم شده 1 پیمانه یا 200 گرم
پودر شکر 1 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
وانیل 1 هشتم ق چای خوری 
آرد حدود 3 پیمانه
شیر 8 قاشق سوپ خوری
شکلات قهوه ای آب شده برای تزئین
زنجبیل نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه :

  1. فر را با دمای 180 درجه گرم کنید.
  2.  پودر شکر و کره نرم شده را به مدت 2 دقیقه هم زده تا رنگ آن روشن شود
  3.  تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده خوب مخلوط کنید.
  4.  شیر را به مواد افزوده، سپس آرد را کم کم روی مواد الک کرده با لیسک هم زده تا خمیر لطیفی و بدون چسبندگی به دست آید.ممکن است آرد کمتر یا بیشتری ازدستور مصرف شود، زیرا آب خور آرد ها متفاوت می باشد.
  5. خمیر  را درون نایلون  به مدت یک روز یا 12 ساعت استراحت داده، سپس  مقداری از خمیر را بین 2 تا نایلون به قطر 3 تا 4 میلیمتر پهن کرده و کاتر بزنید. 
  6. خمیراضافی را به منظور خنک شدن در یخچال قرار دهید.
  7. شیرینی ها را در فر180درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار داده در حدی که زیر شیرینی ها کمی طلایی شود.

? نکته مهم در این شیرینی این است که خمیر را نباید با دست ورز دهید، چون به روغن افتاده و کش می آید 

    سرد بودن شیرینی الزامی هست،بعد از هر بار کاتر زدن باقی مانده خمیر رادر یخچال و یا برای چند دقیقه در فریزر قرار دهید.

    این شیرینی را می توان با رویال آیسینگ تزئین نمود.

کوکی زنجبیلی

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن