آموزش کیککیککیک پزیکیک عصرانهکیک کدو حلوایی

کیک کدو حلوایی با بافتی عالی

 

کیک کدو حلوایی

موادلازم:

تخم مرغ ۶عدد
ارد ۳پيمانه+ ۳ ق غذاخوری
گردو خرد شده ۷۵ گرم
كدو حلوايي پخته و پوره شده ۱/۵پيمانه
شكر ۱/۵پيمانه
ماست پرچرب ۱/۴+۱/۸ پيمانه
پيكينگ پودر ۳ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۱/۲+۱/۴قاشق چای خوری
دارچين ۱/۵ قاشق غذا خوری
روغن مايع 1پيمانه
نمك به مقدار کم
وانیل یک ق چ

طرزتهيه:

کدو حلوایی را بپزید و پوره کنید.

مواد خشك (ارد ،بيكينگ پودر، نمك، دارچين) را سه بار الک کنید.

تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود.

وانیل را اضافه کنید.

به ترتیب روغن و ماست و پوره کدو حلوایی را اضافه کنید وکمی با همزن بزنید.

مواد خشک رادر سه مرحله اضافه کرده و با لیسک به ارامی هم بزنید.

گردو را با یک ق غذاخوری ارد مخلوط کرده و اضافه کنید.

مواد کیک را در قالب ۲۰ در ۳۰ چرب و ارد پاشی شده بریزید.

قالب را در فر از پیش گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت 45 دقیقه قرار دهید.

پ.ن: نصف این رسپی که در پست کیک کدو حلوایی آمده، برای قالب ۲۰ در ۲۰ مناسب است.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن