بامیهشیرینی ماه رمضان

آموزش بامیه عربی

بامیه عربی

مواد لازم:
ارد  یک پیمانه

(یک قاشق غذاخوری سرصاف از آرد را بردارید و به همان اندازه پودر نشاسته ذرت با آرد مخلوط کنید تا بامیه ها  ترد شوند) 
اب یک پیمانه
تخم مرغ دو عدد متوسط
شربت بار یا عسل رقیق یا شکر یک ق غ
وانیل نوک ق چ
کره یا روغن جامد پنجاه گرم

طرز تهیه: 
 اب و کره و شربت را در یک تابه ی نچسب ریخته و روی حرارت متوسط بگذارید.

به محض شروع کردن به جوشیدن  مخلوط  آرد و نشاسته را اضافه و با کفگیر مدام هم بزنید تا خمیر جمع شود.

حرارت را کم  کرده و به مدت ده دقیقه خمیر را  هم بزنید.

اجازه دهید خمیر کمی خنک شود.
سپس تخم مرغها و وانیل را کمی بزنید و در دو مرحله به خمیر اضافه کنید و با دست یا همزن برقی خوب مخلوط کنید
خمیر نباید راحت از قیف بیرون آید.

اگر خمیرخیلی سفت شد و از قیف رد نشد یک عدد تخم مرغ را هم بزنید و یک ق غ از آن را با خمیر مخلوط کنید تا کمی نرم شود.

 روغن شناور را روی حرارت کم قرار داده تا کمی گرم شود. ( اصلا نباید روغن داغ باشد.)
خمیر را قیف زده  و روی قیف ماسوره آچاری قرار دهید. خمیرها را به کمک ماسوره را داخل روغن انداخته کمی که سرخ شد با قاشق بامیه ه ارا  داخل روغن حرکت دهید تا کاملا برشته شود. 

سریع آن ها را داخل شربت گرم بیندازید تا شربت خوب به خوردشان رود. سپس داخل صافی بریزید.
 دستور شربت بار را در اینجا ببینید.

 بامیه عربی چون باریک و ترده باید شربتش ولرم یا گرم باشد و بیشتر در شربت بماند تا شربت خوب به خوردش رود.
 ماسوره ش هم حتما باید سایز سرش کوچیک باشد تا بامیه باریک شود و تپل نشود.
 همیشه از قسمت پایین قیف خمیررا  به بیرون فشار دهید.
برای سرخ کردن سری دوم بامیه اجازه دهید روغن از حرارت بیفتد بعد به کار ادامه دهید.
هرچه زمان سرخ شدن بامیه طولانی تر باشد ،بامیه های ترد تری خواهید داشت.
تخم مرغ زیاد و شربت آبکی باعث نرم شدن بامیه می شود. همچنین درب ظرف نگهداری بامیه باز باشد تا نرم نشود.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن