آموزش باندت کیک شکلات چیپسی و گاناش بسیار لذیذ
طعم این کیک بین پاوند کیک و مافین شکلاتی است و طعم وانیلی کره ای دارد. این کیک خیلی شیرین نیست، اما بافت کره ای متراکم آن را خوشمزه می کند.
استفاده از خامه ترش کیک را مرطوب می کند.
برای این دستور باید کره و شکر را حدود 3 تا 5 دقیقه با هم مخلوط کنید – این فرآیند هوا را به خمیر اضافه می کند که به درستی کیک پف می کند.
کیفیت کره واقعا بر طعم تاثیر می گذارد، بنابراین نباید آن را با روغن یا مارگارین جایگزین کنید.
مواد لازم:
آرد همه منظوره ½2 پیمانه معادل 325 گرم
بیکینگ پودر2 قاشق چایخوری
نمک¼ قاشق چایخوری
کره بدون نمک نرم شده به دمای اتاق 1 پیمانه معادل 200 گرم
شکر سفید ¾1 پیمانه
عصاره وانیل2 قاشق چایخوری
تخم مرغ بزرگ4 عدد
خامه ترش¾ پیمانه
شکلات چیپسی ½1 پیمانه (من یک دوم پیمانه ریختم)
گاناش شکلاتی
شکلات نیمه شیرین یا تیره 112 گرم
خامه صبحانه ⅓ پیمانه
طرز تهیه:
فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید.
در یک کاسه بزرگ آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
در یک کاسه بزرگ جداگانه کره و شکر را با همزن بزنید تا پف کند (حدود 3-5 دقیقه).
عصاره وانیل را اضافه کنید و تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و هم بزنید.
با سرعت کم همزن، حدود ½ از مخلوط آرد را به تناوب با حدود ½ از خامه ترش اضافه و مخلوط کنید. همزن را خاموش کنیدو با لیسک هم بزنید.
این کار را تکرار کنید تا تمام آرد و خامه ترش با هم مخلوط شوند.
چیپس های شکلات را اضافه و به آرامی هم بزنید.
قالب را با قلم مو یا اسپری روغن، اسپری کنید، یا خوب چرب کنید و آرد بپاشید.
خمیر را در قالب ریخته و روی آن را صاف کنید.
در فر از قبل گرم شده به مدت 55 تا 65 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان داخل آن تمیز بیرون بیاید بپزید.
اجازه دهید کیک به مدت 30 دقیقه در قالب خنک شود سپس از قالب خارج کنید.
گاناش شکلاتی
شکلات را به قطعات کوچک خرد کنید و در یک کاسه فلزی قرار دهید.
خامه را روی حرارت بگذارید تا تقریباً به جوش بیاید، سپس خامه داغ را روی شکلات بریزید.
بگذارید 2 دقیقه بماند سپس هم بزنید تا یکدست شود.
شکلات را روی کیک باندت بریزید.
نکات:
کره، تخم مرغ و خامه ترش قبل از شروع باید در دمای اتاق باشد.
باقیمانده کیک به مدت 3 روز در ظرف دربسته در دمای اتاق یا تا 5 روز در یخچال قابل نگهداری است. قبل از خوردن به دمای اتاق برسد.
کیک را می توان 1 روز قبل درست کرد.
پس از خنک شدن کامل روی آن را بپوشانید و در دمای اتاق نگهداری کنید.
همان روزی که میخواهید سرو کنید، گاناش را اضافه کنید.
کیک بدون گاناش را می توان در ظرف در بسته تا 2 ماه منجمد کرد.