آموزش شیرینیآموزش کیکشیرینی خانگیکیک عصرانهکیک یزدی

آموزش تهیه کیک یزدی

کیک یزدی

مواد لازم:

آرد 300 گرم
بكينگ پودر ١قاشق چای خوری
گلاب كمي 
پودر هل ١قاشق چای خوری
ماست ١٧٥ گرم
روغن ١٧٥گرم
تخم مرغ ٣عدد
زعفران دم كرده كمي
نمك ميوه ١/٢قاشق چای خوری
شكر ٢٠٠گرم
عسل ١قاشق مربا خوری

طرز تهیه:

  1. همه مواد بجز آرد وهل وبكينگ پودر را با همزن حدود ٥دقيقه بزنید.
  2. آرد وبكينگ پودر وهل را الك کرده و به مواد اضافه کرده و با ليسك هم بزنید.
  3. مواد را به میزان دو سوم از قالب داخل كپسول ها کنیدو روي آن با چاقوي چرب به علاوه کشیده وكنجد بپاشید.
  4. قالب ها را در فر از قبل گرم شده با دماي ٢٢٠درجه به مدت ١٠دقيقه گذاشته تا گنبدي شود، سپس حرارت را کم کرده تا پخته شود. 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن