آموزش حلوا سنتیحلواشیرینی ماه رمضان

آموزش حلوای کاراملی

حلواي کاراملی

مواد لازم :

آرد سفید نصف ليوان
آرد نخودچی نصف لیوان
شكرسه چهارم لیوان
روغن مايع نصف ليوان
كره50گرم
شير۱ لیوان
زعفران دمكرده 2ق غ
دارچين 1ق غ
گلاب ۳ قاشق غذا خوری
گردو خرد شده ۵۰ گرم

طرز تهیه:

ارد ها را به همراه کره و روغن مایع کمی تفت داده تا خامی ارد گرفته شود.

گردو را اضافه کنید و هم بزنید.

شربت را به مواد اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا حلوا جمع شود.

برای تهیه شربت، شکر و شیر را روی حرارت قرار داده تا شکر آب شود. گلاب دارچین و زعفران را اضافه کرده و به محض جوش خوردن خاموش کنید. حلوا را در قالب های سیلیکونی ریخته و به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید. سپس حلواها را در پودر بیسکوییت بغلطانید و به دلخواه تزیین کنید. پ.ن: ترجیحا از روغن مایع کمتر از دستور استفاده شود.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن