آموزش حلوا سنتیحلواشیرینی ماه رمضان
آموزش حلوای کاراملی
حلواي کاراملی
مواد لازم :
آرد سفید نصف ليوان
آرد نخودچی نصف لیوان
شكرسه چهارم لیوان
روغن مايع نصف ليوان
كره50گرم
شير۱ لیوان
زعفران دمكرده 2ق غ
دارچين 1ق غ
گلاب ۳ قاشق غذا خوری
گردو خرد شده ۵۰ گرم
طرز تهیه:
ارد ها را به همراه کره و روغن مایع کمی تفت داده تا خامی ارد گرفته شود.
گردو را اضافه کنید و هم بزنید.
شربت را به مواد اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا حلوا جمع شود.
برای تهیه شربت، شکر و شیر را روی حرارت قرار داده تا شکر آب شود. گلاب دارچین و زعفران را اضافه کرده و به محض جوش خوردن خاموش کنید. حلوا را در قالب های سیلیکونی ریخته و به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید. سپس حلواها را در پودر بیسکوییت بغلطانید و به دلخواه تزیین کنید. پ.ن: ترجیحا از روغن مایع کمتر از دستور استفاده شود.