آموزش دسرمجلسیآموزش شیرینیشب یلداشیرینی خانگیشیرینی عیدشیرینی های مازندرانی

آموزش سوهان کنجدی

سوهان کنجدی

موادلازم

شکر یک لیوان

کنجد یک ونیم لیوان

کره ۲۰ گرم
عسل ۲۰ گرم
مغزهایی مانند پسته گردو بادام به دلخواه

طرز تهیه:
ابتدا شکر را روی حرارت قرار داده تا کاملا اب شود. در حین آب شدن اصلا شکر را با قاشق هم نزنید بلکه با چرخاندن قابلمه روی حرارت به آب شدن آن کمک کنید.

کره و عسل را اضافه کنید.

کنجد را روی حرارت بو داده و به مخلوط بالا اضافه کنید در صورت تمایل مغزیجات را اضافه کنید.

سینی را چرب کرده و مواد را روی سینی ریخته و پهن کنید و بعد از سرد شدن برش بزنید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن