سوهان کنجدی
موادلازم
شکر یک لیوان
کنجد یک ونیم لیوان
کره ۲۰ گرم
عسل ۲۰ گرم
مغزهایی مانند پسته گردو بادام به دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا شکر را روی حرارت قرار داده تا کاملا اب شود. در حین آب شدن اصلا شکر را با قاشق هم نزنید بلکه با چرخاندن قابلمه روی حرارت به آب شدن آن کمک کنید.
کره و عسل را اضافه کنید.
کنجد را روی حرارت بو داده و به مخلوط بالا اضافه کنید در صورت تمایل مغزیجات را اضافه کنید.
سینی را چرب کرده و مواد را روی سینی ریخته و پهن کنید و بعد از سرد شدن برش بزنید.