آموزش شیرینیشیرینیشیرینی خانگیشیرینی عیدشیرینی های مازندرانی
آموزش شیرینی مازندرانی مرمکه
شیرینی مازندرانی مرمکه
مواد لازم:
برنج نیم دانه: یک پیمانه
شکر: 1/5 پیمانه
کره: 100 گرم
رازیانه: 1/5 قاشق غذاخوری
گردو خرد شده: یک پیمانه
زعفران دم کرده: به مقدار لازم
طرز تهیه:
- برنج را از 24 ساعت قبل خیس کنید.
- برنج را با دو پیمانه آب روی حرارت گذاشته تا آرام آرام باز شود و لعاب اندازد.
- زمانی که آب برنج نزدیک به تمام شدن باشد کره، رازیانه، شکر، زعفران و گردو را زمانی اضافه کنید.
- از شعله پخش کن استفاده کنید تا برنج ته نگیرد.
- وقتی آب آن کاملا بخار شد روی درب قابلمه دم کنی گذاشته و تا 20 دقیقه روی حرارت ملایم قرارداده تا کاملا مغز پخت شود.
- مواد تهیه شده را داخل سینی به ارتفاع 2 تا 3 سانتیمتر پهن کرده و به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
- شیرینی ها را به شکل لوزی برش زده و با گردو یا پسته تزیین نمایید.