آموزش شیرینیشیرینیشیرینی خانگیشیرینی عید
آموزش شیرینی چرخی مخصوص عید نوروز
شیرینی چرخی
مواد لازم
پودر قند 200 گرم
روغن صاف 190 گرم
هل یک قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ 3 عدد
ماست 3 قاشق غذا خوری
جوش شیرین 1/4 قاشق چای خوری
ارد شیرینی 250 گرم
ارد برنج 250 گرم
گلاب 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
- پودر قند و روغن صاف و هل سائیده شده را با همزن بزنید تا روغن سفید و پوک شود.
- زرده تخم مرغ را اضافه کنید.
- در ظرف دیگری ماست و گلاب و جوش شیرین رو با هم مخلوط کرده و به مایع تخم مرغ و روغن پودر قند اضافه کنید.
- آردها را با هم مخلوط کرده و الک کنید.
- ارد را کم کم به مایع اضافه کرده و با نوک انگشت مخلوط کنید که به روغن نیفتد و خمیر لطیفی بدست آید.
- خمیر را به مدت 12 ساعت در یخچال قرار داده تا استراحت کند.
- خمیر را از چرخ مخصوص رد کرده و شکل دهید.
- شیرینی ها را در فر 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه بپزید.