آموزش شیرینی
-
آموزش زولبیا
زولبیا آرد ۲۰گرم ماست ترجیحا سون ۲۰۰گرم نشاسته گل ۲۰۰گرم کره ۲۰گرم یا روغن صاف پنجاه (بهتر است با روغن…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه نان قندی نرم
نان قندی نرم دستور استاد شایان با تغییرات مهرانه مواد لازم : تخم مرغ ۱عدد شکر ۸۰گرم روغن مایع…
بیشتر بخوانید » -
آموزش کوکی گردو و کارامل فوق العاده خوشمزه
کوکی گردو و کارامل مواد لازم: آرد 1 و 1/2 پيمانه بيسكوييت پودر شده یک پیمانه پودر كاكائو 1/2 پيمانه…
بیشتر بخوانید » -
آموزش شیرینی یاقوتی
شیرینی یاقوتی موادلازم : كره هم دماي محيط ١٢٥ گرم (براي ماندگاري بيشترازمارگارين وروغن لادن استفاده كنید.) اردسفيد : ١٥٠…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه شیرینی قیطونی
شیرینی قیطونی مواد لازم: آرد شیرینی ۲۰۰ گرم آرد نخودچی ۵۰ گرم آرد برنج ۵۰ گرم روغن (جامد) ۱۳۰ گرم…
بیشتر بخوانید » -
شیرینی فسایی استاد صرافها
شیرینی فسایی استاد صرافها مواد لازم: آرد سفید: 750 گرم آرد نخودچی: 250 گرم روغن جامد: 300 گرم روغن صاف…
بیشتر بخوانید » -
آموزش شیرینی نارگیلی بازاری
شیرینی نارگیلی مواد لازم سفیده تخم مرغ : ۲۰۰ گرم شکر دانه ریز : ۴۰۰ گرم پودر نارگیل چرب و…
بیشتر بخوانید » -
کوکی با تزیین فوندانت
کوکی با تزیین فوندانت برای تهیه این کوکی ها ابتدا با رسپی های کوکیز مارمالادی شکری، بیسکویت خوشمزه طوروسیان،…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه کوکیز مارمالادی شکری
کوکیز مارمالادی شکری مواد لازم: پودر قند صد گرم کره 150 گرم آرد 300 گرم تخم مرغ یک عدد وانیل…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه پفکی گردویی استاد دردایی
پفکی گردویی استاد دردایی مواد لازم: پودر قند الك شده 75 گرم وانيل يك پنسه زرده تخم مرغ 3 عدد…
بیشتر بخوانید »