آموزش پخت نان
-
آموزش نان آچما
نان آچما مواد لازم برای خمیر نان: آرد نان فانتزی ۵۰۰گرم شیر ۲۰۰گرم ماست ۱۵۰گرم نمک ۱۰گرم مخمر فوری ۱۰گرم…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه نون قندی نرم
نون قندی نرم مواد لازم: . ،ماست شیرین 1/2پیمانه شکر 1/2پیمانه روغن مایع 1/2پیمانه پکینگ پودر2ق چ پر وانیل یاهل…
بیشتر بخوانید » -
آموزش نان بازلاما
نان بازلاما سرکار خانم جعفری مواد لازم: خمیر مایه 5 گرم آب ولرم 125 میلی لیتر شکر یک دوم قاشق…
بیشتر بخوانید » -
آموزش نان فطیر سراب
نان فطیر سراب مواد لازم: آرد حدود دو ونیم تا سه پیمانه ( آرد نان فانتزی) ماست دو قاشق غذاخوری …
بیشتر بخوانید » -
آموزش نان پلنگی
نان پلنگی مواد لازم: خمیر مایه ۱قاشق غذاخوری آرد ۱قاشق غذاخوری شکر ۱قاشق غذاخوری شیر ولرم۱/۲پیمانه تخم مرغ ۲عدد…
بیشتر بخوانید » -
آموزش نان دینر رول
نان دینررول مواد لازم: شيرولرم كمي از دماي بدن بيشتر٤٧٣گرم خميرمايع فوري ٢٠گرم شكر ٥٢گرم نمك١٦گرم كره نمك دار نرم…
بیشتر بخوانید » -
نان پیده رمضان
نان پیده رمضان مواد لازم : با این مقدار مواد 2 عدد پیده آماده می شود. شیر ولرم 100 گرم…
بیشتر بخوانید » -
نان شیرمال رمضان
نان شیرمال رمضان موادلازم: روغن مایع یک پیمانه ماست یک پیمانه شیر یک پیمانه شکر یک پیمانه تخم مرغ ۲…
بیشتر بخوانید » -
چگونه نان بریوش بپزیم؟
نان بریوش مواد لازم: آرد 300 گرم شیر ولرم 125گرم شکر 45 گرم کره سرد خرد شده 50 گرم خمیرمایه…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه نان قندی نرم
نان قندی نرم دستور استاد شایان با تغییرات مهرانه مواد لازم : تخم مرغ ۱عدد شکر ۸۰گرم روغن مایع…
بیشتر بخوانید »