آموزش کوکی گل گاو زبان
کوکی گل گاو زبان
موادلازم
کره گیاهی دمای محیط رسیده 130 گرم
شکر قهوه ای 80 گرم “اسیاب شود”
وانیل 1/8قاشق چایخوری
دمکرده غلیظ گل گاو زبان ۵ ق س
آرد حدودا 200 گرم
مواد لازم برا ی کرم شکلات
شکلات 100 گرم
کره 50 گرم
نوتلا یا شکلات صبحانه فرمند 110 گرم
مقداری شکلات برای تزئین شیرینی
طرزتهیه : کره و شکر قهوه ای اسیاب شده را باهم مخلوط کرده وانیل را اضافه کنید و باهمزن برقی حدود 1 دقیقه هم بزنید.
گل گاو زبان را اضافه کرده و هم زده تا کاملا باهم مخلوط شوند.
آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و با قاشق هم بزنید .چنانچه خمیر کمی چسبنده بود 2 قاشق سوپخوری آرد اضافه کنید.
البته بستگی به خمیر دارد ممکن است تا چند قاشق هم احتیاج داشته باشد.
آرد را تا جایی که خمیربه دست نچسبد و بتوان آنرا ورز داد اضافه کنید.
خمیررا روی کاغذ روغنی گذاشته روی خمیر یک کاغذ روغنی دیگر گذاشته و خمیر را پهن کنید.
روی ان کمی گل گاو زبان که با دست پودر کرده بپاشید و با وردنه خمیر را به ضخامت 2 تا 3 میل بازکنید و کاتر بزنید و درون سینی که چرب نباشد قرار داده و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 الی 12 دقیقه قرار دهید.
نکته: اگر به خمیر آرد زده و باز چسبده بود نیم ساعت درون یخچال استراحت دهید تا خمیر خودش را بگیرد .
طرز تهیه کرم شکلات:
شکلات را ذوب کرده ،کره را اضافه کنید و هم بزنید، نوتلا را هم اضافه کرده و هم بزنید .ازاین مواد بین دو شیرینی مالیده و آنها را بهم بچسبانید.
برای داخل شیرینی از مارمالاد هم میتوان استفاده کرد .