آموزش کیک سیب و دارچین با بافتی بینظیر
کیک سیب و دارچین
مواد لازم :
آرد : 350 تا 375 گرم یا دو و سه چهارم پیمانه
بکینگ پودر : 1 قاشق سوپخوری
شکر : 1 و 3/4 پیمانه
روغن مایع : 1 پیمانه
تخم مرغ : 4 عدد
آب پرتقال : یک سوم پیمانه قابل جایگزینی با شیر یا آبمیوه طبیعی یا آب ( بهترین گزینه آب پرتقاله که کیک رو خوش عطر می کند )
نمک : یک دوم قاشق چایخوری
وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری
سیب پوست کننده و قاچ کرده ترجیجا سبز و ترش : 3 عدد متوسط
دارچین : 2 قاشق چایخوری
پودر قند برای تزیین کیک
طرز تهیه :
فر را با درجه حرارت 1۸۰ درجه سانتیگراد روشن و گرم کنید.
قالب ۲۵سانت دایره یا مربع را از قبل چرب و آرد پاشی کنید و داخل یخچال بگذارید.
سیب ها را پوست گرفته و قاچ کنید.
سه قاشق سوپخوری از شکر دستور را با دارچین و سیب ها مخلوط کرده و کنار بگذارید .
در یک کاسه بزرگ آرد الک شده و بکینگ پودر و شکر و روغن و تخم مرغ و آب پرتقال و نمک و وانیل همه را با هم مخلوط کنید و با دور تند همزن به مدت دو دقیقه نه بیشتر نه کمتر هم بزنید.
بیشتر از دو دقیقه همزدن باعث خوابیدن پف کیک و کمتر هم زدن باعث خوب مخلوط نشدن مواد می شود.
یک سوم از خمیر را داخل قالب بریزید و نیمی از سیب ها را در قالب روی خمیر بچینید.
روی سیبها را با یک سوم خمیر بپوشانید و بعد یک ردیف دیگر سیب بچینید و با بقیه ی خمیر روی سیبها را بپوشانید.
قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید به مدت یک ساعت و نیم بگذارید تا کیک بپزد بخاطر حرارت کم فر و مدت طولانی تر پخت کیک، رنگ کیک خوشرنگ شده و سیبها کاملا در داخل اسلايس نرم و آبدار می شوند.
بعد از پخت کیک را به مدت نیم ساعت در قالب خنک کنید و روی توری سیمی برگردانید تا کاملا سرد شود.
روی كيك را با پودر قند تزیین کنید . نکته: می توانید این کیک رادر قالب 20 در 30 هم درست کنید.