آموزش کیک نارنگی
کیک نارنگی
آرد ۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
آب نارنگی ۱ پیمانه
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
بکینگ پودر ۲ ق چ
وانیل ۱/۴ ق چ
رنده پوست نارنگی ۱ ق چ
مواد لازم برای سس
نشاسته ذرت ۱ ق غ
آب ۳ ق غ
آب نارنگی ۱/۲ پیمانه
شکر ۱/۴ پیمانه
طرز تهیه:
آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید.
قالب را چرب و آردپاشی کنید یا با روغن جداکننده خوب چرب کنید.
تخم مرغ، وانیل، رنده پوست نارنگی و شکر را ۵ دقیقه با دور تند هم بزنید تا کرمی و حجیم شود.
حتما بین کار کاسه را دورگیری کنید تا همه مواد خوب هم بخورد.
آب نارنگی و روغن مایع را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مخلوط آرد و بکینگ پودر را طی دو مرحله اضافه کنید و با دور کند هم بزنید تا مواد یکدست شود.
بیش از حد مواد را هم نزنید چون کیکتان خمیر می شود.
مایه کیک را داخل قالب ریخته و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت یک ساعت قرار دهید.
طرز تهیه سس:
نشاسته ذرت را در آب حل کنید.
آب نارنگی و شکر را اضافه کنید و روی حرارت ملایم به صورت مدام هم بزنید تا غلیظ شود.
کیک که کمی از حرارت افتاد از قالب خارج کنید و اجازه دهید خنک شود.
سپس سس گرم را روی آن بریزید.