آموزش کیک نسکافه ای
کیک نسکافه ای نجمه شریعت
مواد لازم:
آرد سفید سه صفر۲۸۰ گرم
شیر ۱ پ
شکر۱ و ۱/۲پ
تخم مرغ ۴عدد
وانیل۱ق چ
روغن مایع۱/۲پ
بیکینگ پودر۲ق چ
نمک۱/۸ق چ
نسکافه ۳ق غ
طرز تهیه:
یک چهارم از شیر را گرم کرده و نسکافه رو داخلش حل کنید و اجازه دهید تا خنک شود.
تخم مرغ و شکر و وانیل با همزن برقی بزنید تا رنگش روشن و حجمش زیاد شود.
روغن رااضافه کنید.
نسکافه خنک شده و بقیه شیر را بریزید و کمی به هم بزنید.
در آخر آرد و بیکینگ پودر و نمک که دوبار الک شده به مواد اضافه و در حد یکدست شدن به هم بزنید.
قالب ۲۵ سانت را چرب و آرد پاشی کرده، کف آن کاغذ روغنی انداخته و خمیر کیک را داخلش بریزید و در قالب های طرح دار طبق روش زیر عمل کرده سپس قالب را در فری که از قبل با ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت تقریبا ۴۰_۴۵ دقیقه قرار دهید.
در قالب های طرح دار برای اینکه کیک به قالب یا سینی نچسبد آنرا با کره که به دمای محیط رسیده و نرم شده یا روغن جامد چرب کنید. سپس همه جای قالب را آرد بپاشید و آرد اضافی را خارج کنید.
قالب را در یخچال گذاشته تا کره سفت شود.خمیر کیک را داخل آن بریزید.
-برای تزیین روی کیک از مقداری مغز گردوی خردشده همراه با سس کارامل استفاده کنید.