آموزش کیککیککیک عصرانهکیک نسکافه

آموزش کیک نسکافه ای

کیک نسکافه ای نجمه شریعت

مواد لازم:
آرد سفید سه صفر۲۸۰ گرم

شیر ۱ پ

شکر۱ و ۱/۲پ

تخم مرغ ۴عدد

وانیل۱ق چ

روغن مایع۱/۲پ

بیکینگ پودر۲ق چ

نمک۱/۸ق چ

نسکافه ۳ق غ

طرز تهیه:
یک چهارم از شیر را گرم کرده و نسکافه رو داخلش حل کنید و اجازه دهید تا خنک شود.

تخم مرغ و شکر و وانیل با همزن برقی بزنید تا رنگش روشن و حجمش زیاد شود.

 روغن رااضافه کنید.

نسکافه خنک شده و بقیه شیر را بریزید و کمی به هم بزنید.

در آخر آرد و بیکینگ پودر و نمک که دوبار الک شده به مواد اضافه و در حد یکدست شدن به هم بزنید.

قالب ۲۵ سانت را چرب و آرد پاشی کرده، کف آن کاغذ روغنی انداخته و خمیر کیک را داخلش بریزید و در قالب های طرح دار طبق روش زیر عمل کرده سپس قالب را در فری که از قبل با ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت تقریبا ۴۰_۴۵ دقیقه  قرار دهید.

 در قالب های طرح دار برای اینکه کیک به قالب یا سینی نچسبد آنرا با کره که به دمای محیط رسیده و نرم شده یا روغن جامد چرب کنید. سپس همه جای قالب را آرد بپاشید و آرد اضافی را خارج کنید.

قالب را در یخچال گذاشته تا کره سفت شود.خمیر کیک را داخل آن بریزید.
-برای تزیین روی کیک از مقداری مغز گردوی خردشده همراه با سس کارامل استفاده کنید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن