آموزش کیک
-
طرز تهیه کاپ کیک البالو “cherry cupcake”
کاپ کیک آلبالو مواد لازم: آرد :. 300 گرم آلبالو: 200 گرم کره: 200 گرم …
بیشتر بخوانید » -
چیزکیک سیب و کارامل مجله هنر آشپزی
چیزکیک سیب و کارامل مجله هنر آشپزی این چیزکیک یه مقدار سنگین هست. با نصف مواد قالب 20 در 20…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه چیز کیک کارامل
چیز کیک کارامل مواد لازم: کرم کارامل یک بسته خامه قنادی صد و پنجاه گرم پنیر ماسکارپونه پنجاه گرم شیر…
بیشتر بخوانید » -
آموزش رولت بازاری
رولت خامه ای آرمیا مواد لازم: تخم مرغ 4 عدد اردسفید 1 لیوان شکر 1/2 لیوان اب جوش 5-3…
بیشتر بخوانید » -
آموزش پنکیک خوشمزه
پنکیک مواد لازم: تخم مرغ یک عدد پودرقند یک چهارم پیمانه کره گرم آب شده 20 گرم شیر یک و…
بیشتر بخوانید » -
آموزش کیک عصرانه پرتقالی
کیک پرتقالی مهرانه یوسفیان آب پرتقال تازه: دو عدد پرتقال بزرگ یا 1 پیمانه تخم مرغ: 4 عدد آرد: 350…
بیشتر بخوانید » -
آموزش کیک کرامبل “رسپی مجله هنر آشپزی”
کیک کرامبل مواد لازم برای کیک آرد قنادی ٢٠٠ گرم؛ كره همدمای محیط ١٦٠ گرم؛ تخم مرغ ٢ عدد؛ وانيل…
بیشتر بخوانید » -
آموزش پای سیب استادبنایی فر
پای سیب کره ۲۰۰ گرم(به دمای محیط رسیده) پودر قند ۲۰۰ گرم(از ملزومات) تخم مرغ ۴عدد ماست ۱۵۰ گرم وانیل…
بیشتر بخوانید » -
پای سیب بنیامین
پای سیب بنیامین مواد لازم : کره نرم شده 250 گرم پودر قند 250 گرم وانیل کمی تخم مرغ 4…
بیشتر بخوانید »