گیپور خوراکی

آموزش گیپور خوراکی با استحکام عالی

 

رسپی اصلاح شده گیپور خوراکی با استحکام عالی

مواد لازم: 
مواد لازم:
½ پیمانه آب جوشیده یا آب مقطر (البته من از آب معمولی استفاده کردم) + ۲ ق غ آب
۱ ق غ پودر تیلوز یا ثعلب یا سی ام سی
۱ ق غ پودر قند
۲ ق غ نشاسته ذرت(یکبار هم با ۱ ق غ نشاسته ذرت امتحان کنید، ممکن است با آب و هوای محیط زندگی تطبیق بیشتری داشته باشد)
⅛ ق غ پودر مرنگ یا پودر سفیده تخم مرغ
رنگ سفید(که من نریختم)
¼ ق غ گلوکز یا شربت ذرت
۱ قطره رنگ ژله ای 
گلیسیرین5-7  گرم

طرز تهیه:

تیلوز یا ثعلب یا سی ام سی را روی آب ریخته و با همزن بزنید تا کاملا یکدست شود و پف کند.
بقیه مواد خشک را اضافه کنید و با قاشق یا دور کند همزن می زنیم تا کاملا یکدست شود. رنگ خوراکی را اضافه کنید و با کاردک روی مولد بکشید.

هر نیم ساعت (دو بار) مواد را روی مت تجدید کنید و صبح تا شب در دمای محیط و یا پنج دقیقه در فر با دمای کم قرار دهید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن