آموزش شیرینیشب یلداشیرینیشیرینی اسلایسیشیرینی خانگیشیرینی عید

شیرینی اسلایسی شکلاتی

شیرینی اسلایسی شکلاتی

مواد لازم

شیر ۲۵۰ گرم
ارد ۱۹۵ گرم
شکر ۴۵۰گرم
ماست ۲۶۰ گرم
کره یا روغن مایع ۱۱۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
کاکائو یک و نیم ق غ
بکینگ پودر یک ق چای خوری
اسانس فندق در صورت تمایل

مواد روی شیرینی
کره ۷۰ گرم
نارگیل یک دوم پیمانه
گردوی خرد شده یک دوم پیمانه
شیر یک سوم پیمانه
شکر یک دوم پیمانه
کاکائو دو قاشق غ

طرز تهیه:

  1. شیر و کره و پودر کاکایو را در ظرف روحی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا بجوش آید.
  2. در ظرف دیگر شکر و آرد و تخم مرغ را ریخته و چند قطره اسانس فندق به آن اضافه کنید و با قاشق یا همزن دستی هم بزنید.
  3. بکینگ پودر و ماست را اضافه کنید و کمی مخلوط کنید.
  4. مخلوط شیر و کره و پودر کاکائو را که از حرارت افتاده و ولرم شده به مواد اضافه کرده و هم بزنید.
  5. قالب سی در چهل یا قالب گرد ۲۳ یا ۲۵ سانت را کاملا چرب کرده و مایه را داخل قالب ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد.بعد از پخت از فر خارج کرده و اجازه دهید تا سرد شود.
  6. برای تهیه فیلینگ ابتدا شیر را گرم کرده کره را به ان اصافه کرده تا اب شود. شکر و پودر کاکائو را اضافه کنید. در نهایت پودر نارگیل و گردوی خرد شده را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
  7. مواد رویه را روی کیک سرد شده ریخته و برای ۵ دقیقه مجددا در فر قرار دهید. می توانید برای برشته شدن بهتر روی شیرینی چند ثانیه ای گریل کنید.
  8. شیرینی را از فر خارج کرده و بعد از سرد شدن برش دهید.

نکات:
می توان تا یک قاشق چای خوری به بکینگ پودر دستور اضافه کرد.
این شیرینی پف زیادی ندارد و حتی میتوان با همان مقدار اولیه بکینگ پودر در قالب سی در سی هم درست کرد.

مدت زمان ماندن کیک در فر بسته به دمای فر شما متفاوت است.
مقدار گردو و نارگیل دستور را از مقدار گفته شده کمتر نریزید.

این شیرینی هر چه بیشتر در یخچال بماند خوشمزه تر خواهد شد.

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن