شیرینی
-
آموزش اسلایس مکرون گردویی
اسلایس مکرون گردویی مواد لازم: کره:۱۱۰گرم آرد:۱۹۰گرم حدود( ۱و۱ونیم لیوان دسته دار فرانسه) بکینگ پودر :اق چ تخم مرغ :۲عدد…
بیشتر بخوانید » -
آموزش بلوندی گردو و دارچین
بلوندی گردو و دارچین مواد لازم آرد ۱۵۰ گرم شکر قهوه ای تیره ۲۰۰ گرم کره ۱۱۰ گرم پودر دارچین…
بیشتر بخوانید » -
آموزش بیسکوئیت شکری
بیسکوئیت شکری دستور از مهرانه (معصومه یوسفیان ) مواد لازم : روغن نرم قنادی شماره ۵۰ ۱۲۵گرم آرد ۲۷۰ گرم…
بیشتر بخوانید » -
کیک یزدی استاد بابارحیمی
این کیک یزدی های تپل با دستورآقای بابارحیمی تهیه شده است .اگر کیک یزدی دوست دارید این دستورراحت و مطمئن…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه شیرینی کلمپه
شیرینی کلمپه مواد لازم: خرما 400 گرم ارد 500 گرم روغن قنادی یا روغن کاملا جامد 250 گرم پودر قند…
بیشتر بخوانید » -
شیرینی اسکار صالحه دردائی
شیرینی اسکار صالحه دردائی مواد لازم آردگندم 100 – 120 گرم(بسته به نوع آرد) آرد سبوسدار(آرد نان سنگک) 30…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه شیرینی کشمشی زنده یاد سیاح
شیرینی کشمشی – زنده یاد میترا سیاح روغن جامد 200 گرم پودر قند 350 گرم آرد 300 گرم كشمش ريز …
بیشتر بخوانید » -
آموزش رولت بازاری
رولت خامه ای آرمیا مواد لازم: تخم مرغ 4 عدد اردسفید 1 لیوان شکر 1/2 لیوان اب جوش 5-3…
بیشتر بخوانید » -
شیرینی اسلایسی شکلاتی
شیرینی اسلایسی شکلاتی مواد لازم شیر ۲۵۰ گرم ارد ۱۹۵ گرم شکر ۴۵۰گرم ماست ۲۶۰ گرم کره یا روغن مایع…
بیشتر بخوانید » -
آموزش پای سیب استادبنایی فر
پای سیب کره ۲۰۰ گرم(به دمای محیط رسیده) پودر قند ۲۰۰ گرم(از ملزومات) تخم مرغ ۴عدد ماست ۱۵۰ گرم وانیل…
بیشتر بخوانید »