آموزش دسرمجلسیبستنی زعفرانیبستنی نسکافه ایبستنی وانیلیتنقلاتدسر
طرز تهیه بستنی آلبالو
بستنی آلبالو
مواد لازم:
شکر یک و یک دوم پیمانه
آلبالوی هسته گیری شده یک کیلو
آب یک دوم پیمانه
ثعلب یک قاشق چای خوری
طرز تهیه:
شکر و ثعلب را با هم مخلوط کنید.
آلبالو و آب را درون مخلوط کن ریخته تا کاملا یکدست شود.
مخلوط شکر و ثعلب را قاشق قاشق اضافه کرده و مخلوط کنید.
مایع را درون کایه استیل ریخته و در فریزر قرار دهید.
هر نیم ساعت ظرف را خارج کرده و هم بزنید. یخ زدن از دور کاسه شروع می شود.
بعد از 6 یا 7 بار هم زدن بستنی، آن را در ظرفی ریخته و به مدت 24 ساعت در فریزر قرار دهید. بعد از آن بستنی قابل مصرف می باشد.
آموزش بستنی_ زعفرانی و فالوده را در لینک های مربوطه ببینید.