طرز تهیه تیرامیسوی ماچا
طرز تهیه تیرامیسوی ماچا
ترجمه و اجرا خانه کیک رز
مواد لازم:
آب 50 گرم
پودر قهوه فوری 3 گرم
شکر 8 گرم
زرده تخم مرغ یک عدد
عصاره وانیل یک گرم
شکر 30 گرم
ماسکارپونه 150 گرم
خامه 100 گرم
طرز تهیه:
ابتدا لیدی فینگر ماچا را که پیوست شده تهیه کنید.
آب و شکر و قهوه فوری را مخلوط کرده و هم بزنید.
زرده و شکر و وانیل را روی بن ماری قرار داده و هم بزنید تا شکر حل شود و دمای آن به 70 درجه برسد.
مواد را از روی حرارت برداشته، پنیر ماسکارپونه را اضافه کرده و با لیسک هم بزنید تا یکدست شود.
خامه را فرم داده و به مواد تخم مرغی اضافه کنید و هم بزنید.
واد را داخل قیف بریزید.
لیندی فینگرها را در مخلوط آب و قهوه زده و در ظرف بچینید.
روی آن را مواد پنیری بریزید. روی مواد پنیری چای سبز ماچا الک کنید.
دوباره لیدی فینگر را روی مواد پنیری بگذارید و این کار را تا اتمام لیدی فینگرها انجام دهید.
تیرامیسو را به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید.
سپس روی آن را با شکلات تزیین کنید.