آموزش شیرینیشب یلداشیرینی عیدشیرینی قرابیه ارده

طرز تهیه شیرینی قرابیه ارده

قرابیه لقمه ای(قرابیه ارده)
مواد لازم:
1 لیوان ارده (حدود 200 گرم)
1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 80 گرم)
1 استکان پودر قند (50 گرم)
آرد به مقدار کافی (با لیوان ‌200 میلی از 3 لیوان کمی بیشتر ریختم)

طرز تهیه:
تمام مواد بجز آرد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید.

آرد را کم کم و به اندازه ای بریزید و ورز بدید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد.

از خمیر تکه هایی بزرگتر از فندق بردارید و گرد کنید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید.

در فر 175 درجه از قبل گرم شده با کنترل بپزید. (در فر من 15 دقیقه پخت شما با توجه به حرارت فرتان با کنترل بپزید)

قرابیه های پخته شده را بعد از سرد شدن داخل ظرف سرو بذارید و به دلخواه روی قرابیه ها پودر قند بپاشید.(وقتی گرم است از سینی برندارید) 

میتوانید قبل از پخت قرابیه ها را در گردوی خرد شده بغلتانید و بپزید. 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن