آموزش دسرمجلسیدسردسر هندوانه شب یلداشب یلدا

طرز تهیه ژله به شکل هندوانه مناسب برای شب یلدا

ژله به شکل هندوانه

مواد لازم:

پودر ژله موهیتو یک بسته

آب جوش به مقدار لازم

آب سر به مقدار لازم

پودر ژله آلوئه ورا یک بسته

پودر ژله آلبالو یک بسته

شیر سرد یک لیوان

طرز تهیه:

  1. برای این ژله از ۳سایز قالب بزرگ،متوسط،کوچ کاستفاده کنید.
  2. قالب متوسط رو وسط قالب بزرگ قرارداده و درون آن مقداری حبوبات ریخته تا ثابت بماند.
  3. ژله موهیتو را  با یک لیوان آبجوش شفاف کرده، یک لیوان آب سرد و چند قطره رنگ سبز خوراکی روی آن ریخته و در یخچال قرار دهید تا ببندد.
  4.  حبوبات رو از داخل ظرف متوسط خالی کرده وکمی آب جوش بریزیدتاظرف متوسط جدا شود.
  5.  ظرف کوچکتر را وسط حفره گذاشته ودوباره کمی حبوباتبریزید تا ثابت بماند.
  6. ژله آلوئه ورا را با یه لیوان آبجوش و یک لیوان شیر سرد مخلوط کنید(توجه داشته باشید که ژله وشیر کاملا سرد باشند وگرنه موقع مخلوط کردن شیر می برد).
  7. ژله را ازکناره ظرف داخل حفره ریخته ودر یخچال قرار دهید.
  8. بعد از بستن ژله ظرف کوچک را خارج کنید.
  9. وسط ظرف را با یک بسته پودر ژله آلبالو (۱لیوان آبجوش و۱لیوان آب سرد) پر کرده و در یخچال قرار دهید.
  10. بعد از بستن کامل ژله، ان را برای مدت 30 ثانیه در آب جوش قرار داده و در ظرف سرو برگردانید.
  11. روی ژله آلبالو را می توان با شکلات تزئین کرد.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن