طرز تهیه کیک خیس شکلاتی با طعم فوق العاده
کیک خیس شکلاتی
مواد لازم:
شکر یک و نیم پیمانه
روغن یک پیمانه
آرد 2 پیمانه
شیر یک و نیم پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
بکینگ پودر 10 گرم معادل یک قاشق غذا خوری
وانیل نوک چاقو
پودر کاکائو 50 گرم معادل 5 قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
آرد با وانیل و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید.
شکر و شیر و روغن مایع و پودر کاکائو را با همزن بزنید.
یک لیوان از این مایع را بردارید و کنار بگذارید.
تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن بزنید.
در نهایت مخلوط ارد را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.
ظرف مورد نظر را چرب کنید و ارد بپاشید و مواد را در آن بریزید.
قالب را در فر 170 درجه به مدت 30 الی 35 دقیقه قرار دهید.
بعد از پختن کیک و در آوردن از فر یک لیوان باقی مانده از سس را روی کیک ریخته و اجازه دهید خنک شود.
سپس از ظرف خارج کنید و در ظرف سرو بچینید.
می توانید روی کار را با شکلات بن ماری شده تزیین کنید.
اگر پودر کاکائوی شما تلخ است میزان آن را تا 40 گرم کاهش دهید.