آموزش کیککیککیک پزیکیک شکلاتیکیک شیفون موکاکیک عصرانه

طرز تهیه کیک شیفون موکا

کیک شیفون موکا

کیک های شیفون خیلی نرم تر و لطیف تر از کیک های اسفنجی هستند.به همین دلیل پایه خوبی برای کیک های تولد و خامه ای است.

مواد لازم:

آب جوش: 90 میلی لیتر

شکر: 1 پیمانه

پودر کاکائو: یک سوم پیمانه

قهوه فوری: 1 و یک دوم قاشق سوپخوری

زرده تخم مرغ: 3 عدد

روغن مایع: یک چهارم پیمانه

وانیل: یک هشتم قاشق چایخوری

نمک: 1 و یک چهارم قاشق چایخوری (بهتر است یک چهارم ریخته شود)

سفیده تخم مرغ: 4عدد

کرم تارتار: یک چهارم قاشق چایخوری

بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری

آرد: 1 پیمانه

مواد لازم برای سس روی کیک:

خامه صبحانه: یک دوم پیمانه

کره ذوب شده: 1 و یک دوم قاشق سوپخوری

عسل یا شربت ذرت: 1 قاشق سوپخوری

شکلات تلخ: 100 گرم

نسکافه: 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه

  1. آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید.
  2. پودر کاکائو و قهوه را در آب جوش خوب حل کرده و اجازه دهید تا خنک شود.
  3. 1/8 از شکر را کنار بگذارید.
  4. بقیه شکر، زرده های تخم مرغ، وانیل و روغن مایع، نمک و محلول کاکائوی سرد شده رو با دور تند همزن به مدت 3 تا 4 دقیقه هم زده تا مواد حجم پیدا کند.
  5. مخلوط آرد و بکینگ پودر رو به مایع اضافه کنید.
  6. سفیده تخم مرغ را به همراه کرم تارتار هم زده تا کاملا پفکی شود.
  7. شکر باقیمانده را به سفیده اضافه کرده و هم بزنید تاجایی که سفیده از ظرف نریزد.
  8. کمی از این سفیده زده شده را به مخلوط زرده و کاکائو اضافه کرده و هم بزنید تا مواد کمی شل شود.
  9. بقیه سفیده ها را با لیسک آرام مخلوط مواد کرده و به صورت دورانی و در یک جهت هم زده تا پف سفیده نخوابد.
  10. قالب میان تهی 23 سانت رو چرب کرده (فقط کف قالب رو) و مواد را داخل آن ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 40 تا 45 دقیقه بپزید.
  11. برای تهیه سس، خامه را روی حرارت گرم کنید.(اصلا نجوشد)
  12. عسل، کره و شکلات خرد شده را اضافه کرده و تند تند هم بزنید.
  13. نسکافه را فزوده و هم زده تا مواد یکدست شود.
  14. سس آماده شده را روی کیک سرد شده بریزید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن