آموزش پخت نانپخت نان در خانهنان ها

نان ذرت افغانی

نان ذرت افغانی

ترجمه خانه کیک رز

مواد لازم:

ارد سفید یک پیمانه
ارد ذرت ۲/۵ پیمانه
تخم مرغ یک عدد
روغن مایع یک پیمانه
شکر ۱/۲پیمانه
نمک یک دوم ق چ
پودر هل یک ق چ
بکینگ پودر ۲ ق چ
آب گرم یک دوم پیمانه

طرز تهیه:

تخم مرغ و شکر را کاملا هم بزنید.
روغن مایع و آب گرم را به ترتیب اضافه کرده و هم بزنید.

در ظرفی دیگر آردها، نمک، بکینگ پودر، هل را با هم مخلوط کنید.

وسط ارد را باز کرده و مواد مایع را در آن بریزید و کاملا مخلوط کنید.

خمیر را ده دقیقه ورز دهید.

خمیر را ۱۵ دقیقه استراحت دهید.

دستتان راچرب کرده و خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید.
خمیرها را گرد کرده و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بگذارید.
خمیرها را پهن کرده و روی آن به دلخواه طرح بندازید.

در فر ۱۹۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.

اجازه دهید خمیر کاملا سرد شود چون اگر داغ باشد خرد می شود.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن