چگونه فاج شکلات تهیه کنیم؟
فاج شکلات
مواد لازم:
بادام هندی خام 160 گرم(تست شده)؛
مغز پسته خام 50 گرم (تست شده)؛
شیر عسلی 1 قوطی فلزی؛
شکلات سیاه 380 گرم؛
وانیل یک چهارم ق چ؛
طرز تهیه:
ابتدا بادام و پسته را درشت خرد کرده و هر کدام را کمی برشته کنید.
داخل ظرف مناسبی، شیر عسلی را ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید و گاهی هم بزنید تا زمانی که به جوش آید.
گاز را خاموش کرده و شکلات را اضافه کرده روی ظرف را بپوشانید تا شکلات ذوب شود (5 الی 10 دقیقه بماند).
نیمی از پسته و بادام را با مواد مخلوط کرده و مایه را داخل قالب به ابعاد 20×30 که با کاغذ آلومینیوم پوشانده اید ریخته و صاف کنید.
مابقی پسته و بادام را روی آن ریخته و کاملا پرس کنید.
روی قالب را پوشانده و در یخچال به مدت دو ساعت قرار دهید تا خودش را بگیرد و بعد به ابعاد دلخواه برش بزنید.
حتما داخل یخچال نگهداری شود.
نکته:
از شکلات سفید هم میتوان استفاده کرد.اگر موقع بریدن سفت بود از چاقوی گرم استفاده کنید.
برای شکلات هم از شکلات تخته ای استفاده کنید.