آموزش پخت نانپخت نان در خانهشیرینی ماه رمضاننان ها

چگونه نان بریوش بپزیم؟

نان بریوش

مواد لازم:

آرد 300 گرم

شیر ولرم 125گرم

شکر 45 گرم

کره سرد خرد شده 50 گرم

خمیرمایه یک قاشق غذاخوری سرپر

تخم مرغ یک عدد

وانیل یک چهارم قاشق چای خوری

مواد رومال:

زرده تخم مرغ یک عدد

شیر یک قاشق سوپ خوری

زعفران کمی

طرز تهیه:

شیر را ولرم کرده در حدی که دمای آن 45 درجه سانتی گراد باشد و دست را نسوزاند.

خمیر مایه و نصف مقدار شکر و یک چهارم مقدار آرد را به شیر ولرم اضافه کرده و روی آن را بپوشانید تا عمل آید.

بسته به حرارت محیط ممکن است نیم ساعت طول بکشد.

سپس در ظرف دیگری بقیه آرد و شکر و تخم مرغ و نمک را مخلوط کنید. وانیل و مخلوط مایه خمیر را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

کره سرد را کم کم اضافه کرده و با دست ورز دهید. این خمیر چسبناک است و فقط با ورز دادن خمیر یکدستی بدست می آید پس آرد اضافه نکنید.

خمیر را به مدت نیم ساعت ورز دهید تا خمیر لاستیکی شود.

خمیر را به مدت یک تا دو ساعت در ظرف غیر فلزی استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود. سپس خمیر را شکل دهید و در ظرف چرب و ارد پاشی شده قرار داده و روی آن را رومال کنید و در فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه به مدت نیم ساعت قرار دهید.

حتما در طبقه پایین فر یک کاسه آب قرار دهید تا بافت نان لطیف شود.

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن