کیک کدو حلوایی با بافتی عالی
کیک کدو حلوایی
موادلازم:
تخم مرغ ۶عدد
ارد ۳پيمانه+ ۳ ق غذاخوری
گردو خرد شده ۷۵ گرم
كدو حلوايي پخته و پوره شده ۱/۵پيمانه
شكر ۱/۵پيمانه
ماست پرچرب ۱/۴+۱/۸ پيمانه
پيكينگ پودر ۳ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۱/۲+۱/۴قاشق چای خوری
دارچين ۱/۵ قاشق غذا خوری
روغن مايع 1پيمانه
نمك به مقدار کم
وانیل یک ق چ
طرزتهيه:
کدو حلوایی را بپزید و پوره کنید.
مواد خشك (ارد ،بيكينگ پودر، نمك، دارچين) را سه بار الک کنید.
تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود.
وانیل را اضافه کنید.
به ترتیب روغن و ماست و پوره کدو حلوایی را اضافه کنید وکمی با همزن بزنید.
مواد خشک رادر سه مرحله اضافه کرده و با لیسک به ارامی هم بزنید.
گردو را با یک ق غذاخوری ارد مخلوط کرده و اضافه کنید.
مواد کیک را در قالب ۲۰ در ۳۰ چرب و ارد پاشی شده بریزید.
قالب را در فر از پیش گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت 45 دقیقه قرار دهید.
پ.ن: نصف این رسپی که در پست کیک کدو حلوایی آمده، برای قالب ۲۰ در ۲۰ مناسب است.