آموزش شیرینیآموزش کیکشیرینیشیرینی خانگیشیرینی عیدکیککیک پزیکیک عصرانهکیک یزدی

کیک یزدی استاد بابارحیمی

این کیک یزدی های تپل با دستورآقای بابارحیمی تهیه شده است .اگر کیک یزدی دوست دارید این دستورراحت و مطمئن را ازدست ندهید.

کیک یزدی کیک ساده و خوشمزه ای است که خیلی به کارمی آید. کسانیکه کیک یزدی قله ای و قلمبه را دوست دارندازاین دستورمی توانند استفاده کنند.

متن دستور عینا ازسایت مجله هنرآشپزی، مجله شماره 4 نقل می شود.

مواد لازم برای تهيه‌ي يک کيلو کیک : 

 

آرد سفيد            300 گرم

تخم‌مرغ             3 عدد

شکر                 200 گرم

ماست               150  گرم

روغن مايع         175 گرم

بيكينگ پودر       يك قاشق سوپ‌خوري

هل سبز ساييده    يک قاشق چايخوري

 

دمای فر: 180  درجه سانتیگراد

زمان : 30 دقیقه

 

طرزتهيه:

شکر، تخم‌مرغ، ماست و روغن مايع را در کاسه‌اي با هم‌زن دستي مخلوط کنید.

در ظرف ديگري بکينگ پودر را با آرد و هل مخلوط کنید.

و به تدريج به مخلوط شکر و تخم‌مرغ اضافه کنید و هم بزنید. (به مدت 5 دقيقه)

کاغذهاي مخصوص را داخل قالب‌هاي فلزي کيک يزدي بگذارید.

از مواد داخل قالب‌ها را تا نيمه پر کنید.

 قاشق يا چنگال را در روغن مايع زده و در وسط كيك‌ها فرو کنید.

در فر با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 30 دقيقه قرار داده تا روي کيک‌ها طلايي شود.

 

نکته های مهم :

 

1: دمای فر در این دستور بسیار مهم است. اگر فر به اندازه کافی داغ نباشد روی کیک ها شکفته و ترک دار نمی شود.

2: هل به تنهایی بوی تخم مرغ دستور را نمی گیرد . بهتر است از وانیل یا اسانس وانیل هم استفاده شود.

3: اگر بافت نرم تری برای این کیک دوست دارید می توانید دویا سه قاشق از آرد دستور را برداشته و با همان مقدار نشاسته ذرت جایگزین کنید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن