آموزش دسرمجلسیحلوادسر
آموزش حلوای کاراملی
حلوای کارامل
مواد لازم :
شیر ۱ لیتر
پودر کاسترد ۴ قاشق غذاخوری
پودر کرم کارامل ۱ بسته
شکر ۱ پیمانه سرخالی
کره ۵۰ گرم
طرز تهیه:
- ابتدا شکر را در قابلمه ای ریخته و روی شعله کم گذاشته تا کم کم کاراملی شود.
- شیر و پودر کارامل و پودر کاسترد را باهمزن دستی کاملا مخلوط کرده سپس به شکرکاراملی شده بیفزایید.
- کره را نیز اضافه کرده مرتب هم زده تا غلیظ شود. (هنگام اضافه کردن شیر شکر سفت می شود که اشکالی ندارد و با هم زدن دوباره مخلوط می شود).
- تا هنگامی که غلیظ نشده اگر احساس کردید که شکر سفتی داخل مایع باقیمانده، مخلوط را از صافی رد کنید،سپس روی حرارت گذاشته و مرتب بهم بزنید تا زمانی که غلیظ شود.
- مایع را از روی حرارت برداشته تا از داغی بیفتد.
- سپس در قالب ریخته و به مدت ۴ ساعت در یخچال گذاشته تا ببندد.