آموزش کیککیککیک پزیکیک شکلاتیکیک شیفون موکاکیک عصرانه
طرز تهیه کیک شیفون موکا
کیک شیفون موکا
کیک های شیفون خیلی نرم تر و لطیف تر از کیک های اسفنجی هستند.به همین دلیل پایه خوبی برای کیک های تولد و خامه ای است.
مواد لازم:
آب جوش: 90 میلی لیتر
شکر: 1 پیمانه
پودر کاکائو: یک سوم پیمانه
قهوه فوری: 1 و یک دوم قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ: 3 عدد
روغن مایع: یک چهارم پیمانه
وانیل: یک هشتم قاشق چایخوری
نمک: 1 و یک چهارم قاشق چایخوری (بهتر است یک چهارم ریخته شود)
سفیده تخم مرغ: 4عدد
کرم تارتار: یک چهارم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
آرد: 1 پیمانه
مواد لازم برای سس روی کیک:
خامه صبحانه: یک دوم پیمانه
کره ذوب شده: 1 و یک دوم قاشق سوپخوری
عسل یا شربت ذرت: 1 قاشق سوپخوری
شکلات تلخ: 100 گرم
نسکافه: 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه
- آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید.
- پودر کاکائو و قهوه را در آب جوش خوب حل کرده و اجازه دهید تا خنک شود.
- 1/8 از شکر را کنار بگذارید.
- بقیه شکر، زرده های تخم مرغ، وانیل و روغن مایع، نمک و محلول کاکائوی سرد شده رو با دور تند همزن به مدت 3 تا 4 دقیقه هم زده تا مواد حجم پیدا کند.
- مخلوط آرد و بکینگ پودر رو به مایع اضافه کنید.
- سفیده تخم مرغ را به همراه کرم تارتار هم زده تا کاملا پفکی شود.
- شکر باقیمانده را به سفیده اضافه کرده و هم بزنید تاجایی که سفیده از ظرف نریزد.
- کمی از این سفیده زده شده را به مخلوط زرده و کاکائو اضافه کرده و هم بزنید تا مواد کمی شل شود.
- بقیه سفیده ها را با لیسک آرام مخلوط مواد کرده و به صورت دورانی و در یک جهت هم زده تا پف سفیده نخوابد.
- قالب میان تهی 23 سانت رو چرب کرده (فقط کف قالب رو) و مواد را داخل آن ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 40 تا 45 دقیقه بپزید.
- برای تهیه سس، خامه را روی حرارت گرم کنید.(اصلا نجوشد)
- عسل، کره و شکلات خرد شده را اضافه کرده و تند تند هم بزنید.
- نسکافه را فزوده و هم زده تا مواد یکدست شود.
- سس آماده شده را روی کیک سرد شده بریزید.