آموزش شیرینی کرینکل پرتقالی استاد وفاپیشه
شیرینی کرینکل پرتقال استاد الهام وفا پیشه
مواد لازم:
کره به دمای محیط رسیده 140 گرم معادل 14 ق غ خ
ارد 260 گرم
شکر 150 گرم
تخم مرغ 1 عدد به دمای محیط رسیده باشد
زرده تخم مرغ 1 عدد
پگینک پودر 2 ق چ خ
نمک یک چهارم ق چ خ
وانیل مایع یک چهارم ق چ خ یا عرق بهار نارنج
آب پرتغال تازه 2 ق س خ
رنده پوست پرتغال یک ق س خ
رنگ نارنجی ب دلخواه
پودر قند به میزان لازم
طرز تهیه
ارد ، پکینگ پودر را الک کنید.
کره به دمای محیط رسیده را با شکر همزده و وانیل را اضافه کنید.
مواد را شش دقیقه هم بزنید.
یک عدد تخم مرغ را اضافه کنید وقتی کامل هم زدید و مواد مخلوط شد زرده تخم مرغ را اضافه کنید و یک دقیقه بزنید و مواد را کامل زیر رو کنید.
در این مرحله وانیل یا عرق بهار نارنج، آب پرتغال و یک ق س خ رنده پوست پرتغال را اضافه کنید و در مرحله اخر رنگ را اضافه کنید.
ارد را کم کم در سه مرحله اضافه کنید و با هم زن بزنید.
اگر مواد شل بود ده الی پانزده دقیقه داخل یخچال قرار دهید و بعد از این استراحت کوتاه مدت به اندازه یک گلوله کوچک بردارید و در دست گرد کنید و در پودر قند بغلتانید.
فر را از قبل روشن کنید و کرینکل ها را با فاصله در سینی چیده و درجه فر روی 175درجه سانتی گراد به مدت 10 الی 15 دقیقه زمان دهید تا پخته شود.
مدت زمان پخت بستگی ب فر شما دارد ممکن است زمانش بیشتر باشد.
نکته: سعی کنید پوست پرتغال را داخل خود ظرف رنده کنید تا اسنانس و عطرش از بین نرود.
پیشنهاد : بهتر است برای تست چند عدد درست کنید داخل فر بگذارید تا مدت زمان و درجه پخت را بدست بیاورید.
از رنگ خیلی تند استفاده کنید که بعد از پخت خودش را نشان دهد.
نکته : خمیر بعد از استراحت. به حالت حلوا مسنجم شده در میاد