تنقلاتشیرینی عیدفاج شکلات

طرز تهیه فاج پسته

فاج پسته

مواد لازم:

شکلات شیری ۱۰۰ گرم
شکلات تلخ ۳۰۰ گرم
شیر عسلی ۴۰۰ گرم(صنعتی که تو قوطی فلزیه)
کره نرم ۲۰ گرم
وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری
پسته تست و خرد شده ۱۴۰ گرم
پسته اضافه برای تزیین مقداری

پسته خام را روی سینی فر ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۱۰ دقیقه تست کنید بعد از خنک شدن خرد کنید و کنار بگذازید.

کف و دیوارهای قالب مربع ۲۰ در ۲۰ را با فویل بپوشانید.

شیر عسلی و شکلاتهای خرد شده و کره را روی بخار کتری ذوب کنید.

می توانید فقط از شکلات شیری یا فقط از تلخ استفاده کنید.

وقتی کاملا ذوب شد و از روی بخار برداشتید وانیل را اضافه کنید اگر دوست نداشتید وانیل نزنید.

پسته خرد شده را به شکلات بنماری شده اضافه کرده و مخلوط کنید.

مواد را داخل قالب بریزید و سطحش را صاف کنید تا مواد در همه جای قالب به صورت یکنواخت پخش شود و مقداری پست خرد شده روی سطح فاج پخش کرده و با پشت قاشق کمی به پسته ها فشار وارد کنید تا کمی داخل شکلات فرو رود.

داخل یخچال به مدت ۳ ساعت استراحت داده و به اندازهای دلخواه برش دهید.

می توانید یک هفته در ظرف دردار و دمای محیط نگهداری کنید.  برای نگهداری بیشتربا سلفون در ظرف دردار بپوشانید و بعد داخل فریزر قرار دهید.

پ.ن: من از 240 گرم شکلات تلخ و 160 گرم شکلات نسکافه ای استفاده کردم و به جای 140 گرم پسته از 35 گرم پسته و 75 گرم گردو که در مجموع 110 گرم می باشد استفاده کردم.

برای تهیه این فاج از هر مغزی می توان استفاده کرد.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن