طرز تهیه فاج پسته
فاج پسته
مواد لازم:
شکلات شیری ۱۰۰ گرم
شکلات تلخ ۳۰۰ گرم
شیر عسلی ۴۰۰ گرم(صنعتی که تو قوطی فلزیه)
کره نرم ۲۰ گرم
وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری
پسته تست و خرد شده ۱۴۰ گرم
پسته اضافه برای تزیین مقداری
پسته خام را روی سینی فر ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۱۰ دقیقه تست کنید بعد از خنک شدن خرد کنید و کنار بگذازید.
کف و دیوارهای قالب مربع ۲۰ در ۲۰ را با فویل بپوشانید.
شیر عسلی و شکلاتهای خرد شده و کره را روی بخار کتری ذوب کنید.
می توانید فقط از شکلات شیری یا فقط از تلخ استفاده کنید.
وقتی کاملا ذوب شد و از روی بخار برداشتید وانیل را اضافه کنید اگر دوست نداشتید وانیل نزنید.
پسته خرد شده را به شکلات بنماری شده اضافه کرده و مخلوط کنید.
مواد را داخل قالب بریزید و سطحش را صاف کنید تا مواد در همه جای قالب به صورت یکنواخت پخش شود و مقداری پست خرد شده روی سطح فاج پخش کرده و با پشت قاشق کمی به پسته ها فشار وارد کنید تا کمی داخل شکلات فرو رود.
داخل یخچال به مدت ۳ ساعت استراحت داده و به اندازهای دلخواه برش دهید.
می توانید یک هفته در ظرف دردار و دمای محیط نگهداری کنید. برای نگهداری بیشتربا سلفون در ظرف دردار بپوشانید و بعد داخل فریزر قرار دهید.
پ.ن: من از 240 گرم شکلات تلخ و 160 گرم شکلات نسکافه ای استفاده کردم و به جای 140 گرم پسته از 35 گرم پسته و 75 گرم گردو که در مجموع 110 گرم می باشد استفاده کردم.
برای تهیه این فاج از هر مغزی می توان استفاده کرد.