آموزش کیکشب یلداکیککیک پزیکیک عصرانه

آموزش کیک گردو و شکلات

کیک گردو و شکلات

مواد لازم:

آرد ۲۲۵ گرم
پیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
کره یا مارگارین(کره گیاهی) ۲۰۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
گردوی پودر شده ۵۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
شکلات خرد شده ۱۰۰ تا ۱۲۰ گرم

طرز تهیه:

همه مواد بجز شکلات خردشده  را با هم مخلوط کرده و به مدت دو دقیقه هم بزنید سپس شکلات خرد شده را اضافه کرده و هم بزنید.

قالب 20 در 20 را کاغذ روغنی انداخته و مواد را داخل قالب بریزید.

توجه کنید مایه کیک سفت می باشد.

قالب را در فر 180 درجه به مدت 30 دقیقه قرار دهید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن