آموزش دسرمجلسیآموزش گاناشبسکوئیت هادسرشب یلدا

طرز تهیه پودینگ بیسکوییتی

پودینگ بیسکوییتی

مواد لازم:
بیسکوئیت پتی بور یا هر بیسکوئیت مورد علاقه خودتون ۵۰۰ گرم 
کره ۱/۲پیمانه
شیر ۵۰۰ میلی لیتر
پودر کاسترد ۲۵ گرم
پودر هل یک ق چ

شکلات ۲۵۰ گرم
کره ۱/۴ پیمانه
خامه صبحانه ۱/۴پیمانه
شوکورول به میزان لازم

طرز تهیه:
بیسکوییت را پودر کنید.

کره را داخل تابه ریخته، پودر بیسکوئیت را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا یکنواخت شود.


[ برای مشاهده ی ادامه ی این آموزش وارد شوید و یا ثبت نام کنید! ]

شیر را در ظرفی ریخته بجوشانید، هل را اضافه کنید و با ویسک هم بزنید.

پودر کاسترد را اضافه کنید. و هم بزنید تا به جوش آید.

مایه اماده شده را در ظرف ریخته و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد.

شکلات را بن ماری کنید تا کاملا ذوب شود، کره و خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکنواخت شود.

گاناش اماده است.

[\member]

ظرف حاوی کاسترد را از یخچال خارج کرده و مقداری بیسکوییت پودر شده روی آن بریزید.

در مرحله بعد مقداری گاناش روی بیسکوییت پودر شده بریزید.

مجددا پودر بیسکوئیت روی گاناش ریخته و روی ان را با گاناش و شوکورول تزئین کنید.
[ برای مشاهده ی ادامه ی این آموزش وارد شوید و یا ثبت نام کنید! ]

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن