نان ها

طرز تهیه نان بریوش خوشمزه و خوش بافت با مغزی شکلات

 

نون بریوش یک نان فرانسوی ترد و خوشمزه است و به عنوان نان صبحانه و عصرانه استفاده می شود.

نان بریوش مغزدار

مواد لازم:

 آرد 250 گرم
خامه کامل (30 درصد چربی) 75 میلی لیتر 
شیر 75 میلی لیتر
روغن 30 میلی لیتر
نمک 5 گرم
 شکر60 گرم
مخمر خشک (خمیرمایه)  5 گرم  (یا  مخمر تازه 10 گرم)

 وانیل مایع 1 قاشق چایخوری
شکلات تخته ای به میزان لازم

طرز تهیه:

شکلات تخته ای را ذوب کنید و به میزان لازم روی کاغذ روغنی بریزید و در فریزر قرار دهید تا ببندد.

در ظرفی شیر ولرم و خمیر مایه را بریزید و مخلوط کنید و ده دقیقه صبر کنید تا عمل آید.

 سپس خامه، روغن و وانیل مایع و شکر را اضافه کنید.

آرد و نمک را مخلوط کنید وبه مواد بالا اضافه کنید.

خمیر را  به مدت 15 دقیقه ورز دهیدتا لطیف شود.

خمیر را در یک کاسه که کمی آن را چرب کردید، قرار دهید و با یک پارچه تمیز بپوشانید.

خمیر را دو ساعت در جای گرم بگذاریدتا حجم خمیر دو یا سه برابر شود.

 روی سطح کار آردپاشی کرده و خمیر را پهن کنید.

باید یک مستطیل با ضخامت 8 میلی متر تشکیل دهید.

خمیر را مانند عکس برش بزنید.

شکلات را روی خمیر گذاشته و خمیر را بپیچید.

نان ها را روی کاغذ روغنی یا کوکینگ لاینر با فاصله قرار دهید. 

روی نان ها را پوشانده و اجازه دهید نیم ساعت بماند.

روی نان ها را با قلمو شیر بمالید و در فر  از قبل گرم شده با دمای 180 درجه  به مدت 15 دقیقه بپزید.

 

 

 
 
 
 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن