کیک

طرز تهیه کیک قهوه و بلوبری با استروسل

مواد لازم استروسل

 آرد  1/2 پیمانه (65 گرم)
 شکر قهوه ای  1/2 پیمانه (112 گرم)
 دارچین آسیاب شده 3/4 قاشق چایخوری
 کره ذوب شده 1/4 پیمانه (56 گرم)
 نمک کمی

کیک قهوه
 آرد  1 پیمانه (130 گرم)
بیکینگ پودر  1/4 1قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری 
 شکر 1/2 پیمانه (104 گرم)
 کره  6 قاشق غذاخوری (84 گرم)

 خامه ترش 1/4 پیمانه (58 گرم)
 شیر 1/4 پیمانه (60 میلی لیتر)
 تخم مرغ بزرگ 1 عدد
 عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
بلوبری 1 1/4 1 پیمانه

مواد لازم گلیز
 پودر قند 3/4 پیمانه (86 گرم)
 شیر1-2 قاشق غذاخوری (15-30 میلی لیتر)
 عصاره وانیل 1/4 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید.

کف یک قالب کیک 20 سانتی متری کاغذ روغنی گذاشته و کناره های آن را چرب کنید. 

 برای تهیه استروسل، آرد، شکر قهوه ای، دارچین، کره ذوب شده و نمک را در یک کاسه متوسط بریزید و با چنگال هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط و خرد شوند. 

 برای تهیه خمیر کیک، آرد، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه متوسط با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

 شکر و کره را حدود 3-4 دقیقه با همزن بزنید تا رنگ روشن و پفکی شود. 

خامه ترش را اضافه کنید و کمی مخلوط کنید تا خوب ترکیب شود.

 شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شود.

  تخم مرغ و عصاره وانیل را اضافه کنید و فقط تا زمانی که خوب ترکیب شوند، مخلوط کنید.

  مواد خشک را به خمیر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

   نیمی از خمیر کیک را در کف قالب کیک بریزید. خمیر غلیظ خواهد بود.

حدود نیمی از مخلوط استروسل  وبلوبری را به طور مساوی روی خمیر کیک بپاشید.

 باقیمانده خمیر کیک را روی استروسل و بلوبری بریزید و با احتیاط صاف کنید.

 باقیمانده استروسل و بلوبری را روی خمیر کیک بپاشید.

قالب را به مدت 32 تا 38 دقیقه درفر قرار دهید.

کیک را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید حدود 20 دقیقه در قالب خنک شود، سپس آن را در سینی خنک کننده قرار دهید تا خنک شود.

 برای تهیه گلیز، پودر قند، شیر و عصاره وانیل را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کرده و هم می زنیم تا یکدست شود.

در صورت نیاز همیشه می توانید کمی شیر یا شکر اضافه کنید.

گلیز را روی کیک قهوه بپاشید و چند بلوبری دیگر روی آن بپاشید، سپس سرو کنید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن