طرز تهیه کاپ کیک هویج مجلسی خوشمزه با بافتی عالی
این کاپ کیک هویج یکی از بهترین کاپ کیم ها با بافتی لطیف و مرطوب است که در آن گردو و پنیر وجود دارد. یک ترکیب عالی با بافت و طعمی بینظیر است.
کیک هویج
روغن مایع 2/3 پیمانه(150 گرم)
شکر دانه ریز 1/2 پیمانه(100 گرم)
شکر قهوه ای روشن 1/2 پیمانه (100 گرم)
تخم مرغ بزرگ 2 عدد (112 گرم)
نمک 1/2 قاشق چایخوری (3 گرم)
آرد 1 پیمانه (125 گرم)
دارچین آسیاب شده 2 قاشق غذاخوری (4 گرم)
زنجبیل آسیاب شده 1/4 قاشق چایخوری
میخک آسیاب شده 1/8 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 3/4 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1/4 قاشق چایخوری
هویج ریز رنده شده 1/2 1 پیمانه (210 گرم)
گردو خرد شده 1/2 پیمانه(56 گرم)
فراستینگ پنیر خامه ای
پنیر خامه ای 1/2 پیمانه (113 گرم)
فنجان کره 1/4 پیمانه (56 گرم)
عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
دارچین آسیاب شده 1/4 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
جوز هندی آسیاب شده 1/8 قاشق چایخوری
پودر قند 2 پیمانه (250 گرم)
تاپینگ گردو
شکر دانه ریز 1/2 پیمانه (100 گرم)
آب 3 قاشق غذاخوری(45 گرم)
گردو، ریز خرد شده 1/3 پیمانه (40 گرم)
تزیین کاپ کیک
کاغذ روغنی
قیف کوچک
شکلات سفید 1/2 پیمانه
کیک هویج
فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید و در قالب مافین کپسول بگذارید.
روغن مایع و شکر و شکر قهوه ای و تخم مرغ ها و نمک را با هم مخلوط کنید و هم بزنید.
آرد، دارچین، زنجبیل، میخک، بیکینگ پودر و جوش شیرین را در مواد مرطوب الک کنید و هم بزنید.
مخلوط را بیش از حد با لیسک هم نزنید.
سپس هویج ریز رنده شده و گردوی خرد شده را داخل آن بریزید و با لیسک هم بزنید.
خمیر را به طور مساوی بین کپسول ها تقسیم کنید و به مدت 21 تا 23 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندانی که در وسط کیک فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید بپزید.
اجازه دهید کاپ کیک ها به مدت 10 دقیقه در قالب خنک شوند.
فراستینگ پنیر خامه ای
پنیر خامه ای و کره را با هم مخلوط کنید. با سرعت متوسط یک دقیقه هم بزنید تا یکدست شود.
عصاره وانیل، دارچین، نمک و جوز هندی را اضافه کنید. با سرعت کم هم بزنید تا مخلوط شوند.
پودر قند را به تدریج اضافه و با سرعت کم مخلوط کنید. به مدت 30 ثانیه به هم زدن با سرعت کم ادامه دهید تا مطمئن شوید که همه چیز به درستی با هم مخلوط شده است.
فراستینگ را در یک قیف بریزید و کنار بگذارید.
اگر بعد از مخلوط کردن همه مواد، فراستینگ خیلی غلیظ بود، خامه اضافی (هر بار 1 قاشق غذاخوری) اضافه کنید. یا اگر فراستینگ خیلی شل بود، پودر قند بیشتری (هر بار یک چهارم فنجان) به آن اضافه کنید.
اگر فراست پنیر خامهای را دوست ندارید، توصیه میکنم نصف باترکریم سوئیسی یا باترکریم آمریکایی را تهیه کنید.
تاپینگ گردوی ترد
این کار اختیاری است اما واقعاً به زیبایی این کیکها میافزاید.
یک ورقه کاغذ روغنی در سینی فر قرار دهید.
شکر و آب را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. مخلوط را هم نزنید!
به پختن مخلوط ادامه دهید تا به دمای 160 درجه سانتیگراد برسد، سپس مخلوط را از روی حرارت بردارید. این کار معمولا حدود 10 دقیقه طول می کشد.
گردوی ریز خرد شده را داخل مخلوط شکر بریزید و هم بزنید، سپس روی کاغذ روغنی بریزید تا خنک شود.
هنگامی که مخلوط کاملا سرد و سفت شد، با یک چاقوی تیز، مواد شکننده را به قطعات کوچک برش دهید.
تزیین کاپ کیک هویج
شکلات سفید بن ماری شده را در یک قیف کوچک بریزید.
پشت کاغذ روغنی طرح خرگوش بکشید و با شکلات طرح را بپوشانید و اجازه دهید خنک شده و شکلات ببندد.
روی هر کاپ کیک را با فراستینگ پوشانده و گردوی خرد شده را به مقدار زیاد روی آن بپاشید و با خرگوش شکلاتی تزیین کنید.
اگر می خواهید مینی کاپ کیک هویج درست کنید، این دستور را می توان در قالب های کوچک مافین پخت! حدود 40 مینی کاپ کیک می دهد.
قالب کاپ کیک خود را قبل از قرار دادن در فر روی پیشخوان بکوبید. این کار هر حباب هوایی که در خمیر به دام افتاده است را به سطح می آورد.
کاپ کیک ها را می توان تا 3 ساعت در دمای اتاق قرار داد یا تا 3 روز در یخچال در ظرف دربسته نگهداری کرد.