Uncategorized

طرز تهیه براونی شکلاتی خیس,

براونی شکلاتی

بروانی ها از دسته کیک های منسجم هستند که بافتی شبیه کیک داشته اما منسچم تر و مرطوب تر است.


مواد لازم:
شکلات نیمه تلخ ۲۰۰ گرم (از شکلات مرغوب استفاده کنید).
من از نصف شکلات تلخ و نصف شکلات شیری استفاده کردم
کره 100 گرم
شکر یک پیمانه
شکر قهوه ای نصف پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
آرد نصف پیمانه
پودر کاکایو ۱/۴ پیمانه (از پودر کاکائو تلخ و مرغوب استفاده کنید)
نمک نوک ق چ
وانیل کمی
فندق خورد شده به  میزان دلخواه
طرز تهیه:

کره و شکلات را بن ماری کنید (روی بخار آب قرار دهید) وقتی ذوب شد اجازه دهید خنک شود.
شکرها را با هم مخلوط کرده، تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و کمی  با ویسک هم بزنید.
وانیل را اضافه کنید.

مخلوط کره و شکلات را کم کم اضافه کنید.

آرد و پودر کاکایو را الک کنید.

آرد را اضافه کرده و با ویسک هم بزنید.
کف قالب  ۲۰ در ۲۰  را کاغد روغنی پهن کنید و چرب کنید.

مواد براونی‌ را در قالب ریخته و روی آن فندق بریزید.

قالب را در فر 180 درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت قرار دهید.
بعد از خارج شدن از فر کمی سفت و چسبناک هست، اما چند ساعتی در ظرف در بسته بماند نرم می شود.
 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن