طرز تهیه کیک موکا شکلاتی کافی شاپی با گلیز شکلاتی
کیک موکا یکی از کیک های شکلاتی عالی است که مناسب جشن ها و دورهمی های خانوادگی است.
این کیک از دسته کیک های تر و خامه ای می باشد که با لایه های شکلاتی تزیین شده و سس موکا طعم بینظیری به آن می دهد.
مواد لازم برای کیک شکلاتی
کره بدون نمک، دمای اتاق ½ پیمانه
شکر ½ 1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
شکلات تلخ 113 گرم
بیکینگ پودر2 قاشق چایخوری
جوش شیرین¼ قاشق چایخوری
نمک کمی
شیر شکلاتی 1 پیمانه
آب داغ 2 قاشق غذاخوری
آرد ¼2 پیمانه
برای باترکریم موکا:
کره، نرم شده 1 پیمانه
وانیل 1 قاشق چایخوری
پودر قند 4 تا 5 پیمانه
خامه یا شیر 5 قاشق غذاخوری
نمک ¼ قاشق چایخوری
پودر اسپرسو فوری 1 قاشق غذاخوری
برای گلیز شکلاتی:
شکلات تلخ 113 گرم
خامه غلیظ ½ پیمانه
طرز تهیه کیک شکلاتی
فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید.
دو قالب 20 سانتی متری را کمی چرب و آردپاشی کنید.
آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
کره و شکر را 3 دقیقه با همزن برقی مخلوط کنید.
شکلات آب شده و تخم مرغ را اضافه کنید، هم بزنید تا مخلوط شوند.
شیر شکلاتی، جوش شیرین و آب داغ را اضافه کنید، هم بزنید تا مخلوط شوند.
مخلوط آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
مایه کیک را به طور مساوی در قالب ها بریزید. و به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید.
برای تهیه باترکریم موکا:
کره، پودر قند، وانیل، خامه و نمک را با هم مخلوط کرده و 4 تا 5 دقیقه هم می زنیم تا پف کند و سبک شود.
پودر اسپرسو فوری را اضافه کنید و مخلوط کنید تا ترکیب شوند.
برای فراستینگ غلیظتر به مقدار لازم پودر قند اضافه کنید یا خامه قنادی را فرم داده و به مخلوط بالا اضافه کنید.
برای درست کردن گلیز یا گاناش شکلاتی:
شکلات را در ظرفی بریزید، خامه را بجوشانید و روی شکلات بریزید.
مواد را با قاشق هم بزنید تا یکدست شود.
قبل از استفاده روی کیک، اجازه دهید خنک و کمی غلیظ شود.
مونتاژ کیک:
یکی از لایه های کیک های شکلاتی را در ظرف سرو قرار دهید.
روی کیک یک لایه نازک از باترکریم موکا بریزید و صاف کنید.
یک لایه کیک دیگر را روی فیلینگ قرار دهید و روی کل کیک باترکریم موکا بریزید.
یک لایه نازک از گلیز یا گاناش شکلاتی روی کیک بمالید.
اجازه دهید گلیز یا گاناش خودش را بگیرد، سپس با استفاده از یک ماسوره ستاره روی کیک را تزیین کنید.