طرز تهیه پودینگ کاستارد با بیسکوییت دسری جذاب و خوشمزه+دسر ماه رمضان
پودینگی متشکل از دو لایه رنگی، مناسب وعده های افطار شما
پودینک کاستارد و بیسکوییت
مواد لازم:
لایه اول کاسترد
شیر 3 لیوان
شکر 3 قاشق غذاخوری
پودر کاسترد 3 قاشق غذاخوری
خامه قنادی ۳ ق غ(به دلخواه، من ریختم)
لایه کاسترد شکلاتی:
شیر 1 لیوان
پودر کاسترد 1 قاشق غذاخوری
شکر 1 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
شکلات رنده شده مقداری برای تزیین
بیسکوییت به مقدار لازم(من ساقه طلایی استفاده کردم)
طرز تهیه
بیسکویت را کف ظرف های سرو بگذارید.
لایه اول کاسترد را آماده کنید:
در یک قابلمه شکر، پودر کاسترد و شیر را با هم مخلوط کنید.
خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. روی حرارت متوسط قرار دهید، مدام هم بزنید تا مخلوط به جوش بیاید. اجازه دهید مخلوط به مدت 2 دقیقه بجوشد و مدام هم بزنید. در این مرحله خامه را اضافه کرده و کمی هم بزنید تا کمی غلیظ شود.
از روی حرارت بردارید و آن را (در حالی که هنوز داغ است) در کاسه های کوچک سرو، روی بیسکویت بریزید. حدود 1/2 ظرف را پر کنید.
روی لایه اول کاسترد را با یک بیسکویت دیگر بپوشانید. کنار بگذارید.
کاسترد شکلاتی را آماده کنید:
در یک قابلمه دیگر شکر، پودر کاسترد، پودر کاکائو و شیر را با هم مخلوط کنید. خوب هم بزنید تا ترکیب شوند.
روی حرارت متوسط قرار دهید، مدام هم بزنید تا مخلوط به جوش بیاید. اجازه دهید مخلوط به مدت 2 دقیقه بجوشد و مدام هم بزنید.
از روی حرارت بردارید و آن را (در حالی که هنوز داغ است) به طور یکنواخت در کاسه های سرو، روی لایه اول کاسترد و بیسکویت بریزید.
بگذارید پودینگ کاملا خنک شود. قبل از سرو در یخچال بگذارید.
برای سرو، شکلات رنده شده یا خرد شده بپاشید و نوش جان